Fotomuntatge Marta Riesco i Enrique Ponce

Enrique Ponce s'afarta i l'envia un missatge a Marta Riesco demanant-li que pari

Ponce ja no sap què fer perquè la reportera no parli de la seva parella

Enrique Ponce ha dit prou després de conèixer a què dedica el temps la reportera més famosa de Telecinco. Marta Riesco és una periodista que ha demostrat, sens dubte, que li encanta estar al focus mediàtic.

Enrique Ponce és conscient que, de vegades, la jove ja no sap com cridar l'atenció perquè se'n parli a les revistes i els programes del cor. La veritat és que la polèmica reportera està força cansada que sempre se la compari amb l'ex de la seva actual parella.

▶️ Vídeo del dia

Ara és ella la parella d'Antonio David i mereix un respecte com el que va tenir Olga al seu dia. Ha passat a l'acció i s'ha donat el valor que altres no li concedeixen defensant-se, igual que altres dones d'homes famosos.

Enrique Ponce no aguanta més i li demana que els deixi en pau

Estem parlant d'un grup de noies famoses com ella que no s'ha tractat gaire bé des de molts mitjans i en xarxes socials. Marta Riesco denuncia certs reportatges menyspreant les dones més conegudes del nostre país en els darrers mesos.

Aquest fet no ha agradat gaire a Enrique Ponce. Que no vol que aquesta esmenti la seva xicota i l'únic que desitja és que els deixin tranquils.

Enrique Ponce i Ana Soria.
Enrique Ponce no pot més i crida l'atenció a Marta Riesco | GTRES

«Hi ha comparatives a Twitter on posen una foto teva que fa pena i on l'altra està espectacular, i etiqueten la meva parella i diuen: però com te n'has pogut anar amb aquesta? Doncs ell està amb la persona amb qui vol estar, de la mateixa manera que Piqué o Enrique Ponce estan amb les persones que volen estar», explotava a les seves xarxes la jove.

Marta Riesco parla d'Ana Soria i enfada a Enrique Ponce

«Ja n'hi ha prou de carregar el pes a la dona de les quals s'han enamorat, ja n'hi ha prou de menysprear-les. No hi ha dones de mitja ni de baixa classe, només hi ha dones de qui s'han enamorat. Cal respectar la decisió que ells han escollit», denuncia molt enfadada.

Per Riesco, «si han escollit estar amb Clara Chía o Ana Soria o, en aquest cas, amb mi, alguna cosa s'ha fet bé perquè aquesta persona vulgui estar amb mi», ha tret pit la reportera.

Ana Soria i Enrique Ponce passejant
Enrique Ponce i Ana Soria han hagut de fer front a les crítiques a la seva relació | INSTAGRAM: CFANS_ANA

Està convençuda que hi ha periodistes que no han estat justos als seus reportatges sobre aquestes famoses. «He vist articles de Clara Chía que m'han fet vergonya, o sobre Ainhoa Armentia. La gent carrega tant amb 'la nova' que s'obliden que 'la nova' pots ser tu, la teva filla o la teva germana. Si jutgeu i voleu fer comparatives, feu les comparatives en tot», seguia.

«Per què no estan fent la mateixa avaluació de l'altra persona?»

A més, la parella d'Antonio David està trista per les crítiques que rep amb assiduïtat. «No em vull comparar, us demano que mireu què he fet jo. En el moment en què em van relacionar amb ell, ho tenia molt fàcil si volia seguir el camí de parlar de la meva vida privada, però no vaig triar aquest», lamentava.

Muntatge fotogràfic d'un mòbil amb un storie de Marta Riesco
Marta Riesco usa les xarxes socials per parlar d'un problema que la té cansada | Catalunya Diari

Finalment, exposa que és injust allò que fan amb ella. «Arriba un dia que et cansa perquè penses: Si pensen això de mi, ¿per què no estan fent la mateixa avaluació de l'altra persona?». Això s'ha preguntat la polèmica reportera, més indignada que mai a les seves xarxes socials.