Primer pla de María Jose Campanario

María José Campanario assumeix que la decisió de Jesulín canviarà la seva vida

María José està a punt de tornar a l'ull públic

Sembla que Rocío Carrasco, amb la seva docusèrie Rocío: Contar la verdad para seguir viva, ha suposat una autèntica revolució. Ja són diversos els personatges públics que s'han animat a explicar la vida a través d'aquest tipus de formats. Julián Muñoz o Maite Zaldivar, en són alguns exemples.

I ara tot apunta que un dels toreros més mediàtics del nostre país també estaria disposat a explicar-ho tot. El torero en qüestió és Jesulín de Ubrique. En una recent entrevista per a ¡Hola!, ha mostrat la seva intenció de fer el seu propi documental, on explicarà els capítols més importants de la seva vida al costat de María José Campanario.

María José Campanario i Jesulín, disposats a explicar tota la veritat

La veritat és que tant María José Campanario com Jesulín sempre s'han mantingut a un costat de les guerres mediàtiques. El matrimoni ha protagonitzat desenes d'exclusives on parlaven de la situació familiar o, fins i tot, de l'arribada d'un nou nadó. Però mai no han volgut parlar sobre les polèmiques relacionades amb Andreíta o Belén Esteban.

«Estic pendent de fer una sèrie documental per a una plataforma. És un recorregut per la meva vida amb imatges i hi participarà molta gent: companys d'estudis, metges, amics...», confirmava Jesulín.

Imatge de Jesulín de Ubrique i María José Campanario.
Jesulín i Campanario estan a punt d'estrenar la docusèrie | Europa Press

No obstant això, sembla que una oferta més que sucosa està fent canviar de semblar el torero. Actualment, Jesulín es troba en negociacions molt avançades per dur a terme la 'docureality'. Si finalment això veu la llum, María José Campanario i el seu marit tornaran a ser a l'ull públic.

Fins i tot el torero explicava que diverses editorials s'havien interessat en les memòries i volien que les escrivís. «M'han trucat d'editorials per escriure les meves memòries, però crec que no soc de llibres, soc millor dels que s'asseuen i parlen  [...] Ja m'han dit que ho veurem quan estigui bé i a gust. Això pot trigar vuit mesos o un any. Cal treure una cosa que sigui espectacular», explicava el torero.

Ha transcendit molt poca informació sobre com serà aquesta docusèrie. Però el que sí que és clar és que repassarà els episodis més importants de la vida del torero i de María José Campanario.

Entre ells, els 3 anys de relació amb Belén Esteban i, per descomptat, la seva filla Andrea Janeiro. Segons va revelar Jesulín fa un parell de setmanes a la revista ¡Hola!, el contingut del documental «no deixarà indiferent ningú».

María José Campanario i Jesulín, en el millor moment

Si finalment el projecte veu la llum, no hi ha cap dubte que el matrimoni se situarà al centre de la polèmica. Però ara mateix la situació de María José Campanario i Jesulín no pot ser millor. Amb la recent arribada del seu fill Hugo, la casa és plena d'amor i felicitat. El petit arribava sense ser «planejat».

«Tenir un fill més no estava planejat, però ha estat un regal fantàstic. Quanta gent intenta tenir fills i no els és possible. Ha estat una gran alegria», comentava el torero sobre l'arribada del fill amb Maria José Campanario, Hugo.

Primer pla de María José Campanario somrient.
María José Campanario va donar a llum a Hugo el passat mes de juny | Europa Press

Com va explicar el matrimoni a ¡Hola!, Hugo ha suposat tota una revolució. El nadó també ha ajudat Jesulín a canviar la seva mentalitat i les seves prioritats. Ara el torero s'ha allunyat dels bous, i la seva prioritat principal és la família. «Jo ho reconec, els meus anys de glòria ja van passar. A més ja tinc 48 anys dels quals 33 els he dedicat als toros. Han estat anys gloriosos, però ja està, ara la meva família és la meva autèntica prioritat», relatava Jesulín.