Primer pla de Kiko Hernández.

Kiko Hernández sorprèn el seu nou xicot cridant el seu amor per una dona

Kiko demostra que hi ha una altra persona a la seva vida

Kiko Hernández va haver de suportar fa uns dies com al seu programa destapaven unes imatges seves amb un amic. Com sol ser habitual al món del cor, de manera immediata es va començar a especular amb la identitat de l'acompanyant. Algun periodista va deixar caure que es podria tractar de la seva parella, però ningú ho ha volgut confirmar, de manera que tot són rumors.

En qualsevol cas, el col·laborador de televisió procura envoltar-se sempre de la gent de la seva confiança, dels quals mai no li fallaran. Durant l'últim any va perdre dues bones amigues com eren Mila Ximénez i Begoña, la propietària del bingo Las Vegas. Allò va suposar un gran cop per a ell.

Durant un temps, Kiko va pensar en la possibilitat de deixar-ho tot i apartar-se de la televisió. Però va trobar consol en els seus companys de programa. Amb alguns té una relació especial, com ha evidenciat en els últims temps.

La col·laboradora Belén Rodríguez amb un jersei de brillantors negre i taronja
Belén Rodríguez, la nova amiga de Kiko Hernández | TELECINCO

Fa uns dies compartia a les seves xarxes socials el missatge següent: «Que s'assabenti Madrid que t'estimo». Tot feia indicar que el tertulià ens presentaria a la seva nova parella, però no, es tractava d'un rostre conegut de la televisió a qui uneix molt. La persona que apareixia al seu costat era Belén Rodríguez, la nova millor amiga.

La imatge de tots dos junts en una coneguda avinguda de Madrid no va passar desapercebuda per als seguidors. Els 'M'agrada' es compten a milers i els comentaris tampoc no es queden enrere. «Déu els cria i ells s'ajunten», es va poder llegir a les xarxes socials per part d'un parell d'internautes.

Kiko Hernández presumeix de tenir una amistat molt sincera amb la seva companya de programa. Es coneixen des de fa anys, encara que en els darrers temps s'ha intensificat la relació. Són confidents saben que entre ells dos hi ha molts punts en comú.

Compten amb un estil televisiu molt semblant, on aposten per treure el costat més murri a l'hora d'opinar. També es mostren molt discrets en abordar qüestions íntimes. Són molt reservats amb tot allò que té a veure amb les seves vides privades. Saben que se'ls paga per parlar dels altres, no d'ells. I això és una cosa que tenen gravat a foc. L'atenció ha de recaure sobre els altres, donant-los papers secundaris.

A més, acostumen a navegar gairebé sempre en la mateixa direcció. Tots dos s'han posicionat del costat de Rocío Carrasco, mostrant-se molt crítics amb Antonio David Flores. També presumeixen de portar-se de meravella amb María Teresa Campos.

▶️ Vídeo del dia

Entre ells no hi ha fissures, i no es conformen amb veure's al plató. També porten la seva amistat al carrer, com es va poder apreciar recentment.

Kiko Hernández continua desaparegut

Kiko Hernández esgota els seus últims dies de vacances abans d'incorporar-se a la feina. Estava previst que tornés l'1 de setembre passat, però hi va haver una sèrie d'esdeveniments que ho van impedir.

L'emissió d'unes imatges amb les filles i un amic en un parc infantil en tindrien la culpa. Es va sentir molt molest amb els responsables de Sálvame, als quals hauria sol·licitat la retirada d'aquest contingut. Van fer cas omís, cosa que el va obligar a recórrer en última instància als alts càrrecs de Mediaset.

Fotomuntatge de Kiko Hernández amb un amic.
Kiko Hernández, molt enfadat després que es publiquessin unes imatges d'ell amb un amic | CatalunyaDiari

Al cap d'unes hores ja no hi havia cap rastre d'aquestes imatges que han generat força enrenou. Fins i tot es va dir que va amenaçar de deixar el programa si no li feien cas.

Kiko Hernández té molt de pes dins de la cadena. El consideren una peça imprescindible en el seu intent de reflotar el format. Ara quedem pendents que en confirmin el retorn.