Primer pla de Lola Ortiz.

Lola Ortiz confirma els pitjors presagis un any després de la mort del seu xicot

La canària ha patit una nova garrotada a la seva vida

Lola Ortiz és coneguda, principalment, per haver estat una de les pretendentes i tronistes més destacades que va passar pel famós programa Mujeres y hombres y viceversa. La seva carrera televisiva es va consolidar quan també es va unir a participar a Supervivientes 2015, un dels realities més reeixits de la petita pantalla.

A partir de llavors, també es va fer un lloc a les xarxes socials, on actualment, a Instagram, compta amb aproximadament uns 800 mil seguidors. És allà on comparteix alguns dels moments més íntims de la seva vida privada.

Justament, fa uns mesos va anunciar, davant la sorpresa dels seus fans, que tornava a estar il·lusionada al costat de Kevin Santana. Tot i això, sembla que Lola no ha passat tan bon estiu com esperava.

Lola Ortiz confessa que està novament soltera

El mes de maig passat, Lola Ortiz tornava a creure en l'amor després del cop dur que va rebre l'any passat. I és que l'abril del 2021, la llavors parella de l'extronista, Luis Ojeda, moria sobtadament als 20 anys per causes que encara es desconeixen.

Sens dubte, per a la influencer va ser una situació difícil d'assimilar i que no va dubtar a compartir a les xarxes socials. «Et trobo moltíssim a faltar, Luis. Tinc els teus ulls i el teu somriure clavats a la meva ment», començava escrivint. «Sempre estaràs al meu cor, als meus pensaments, a casa meva i on jo sigui, tu hi seràs. M'hauria encantat estar tota una vida amb tu. El poc temps que vam estar junts, va significar molt, però molt».

Imatge de Lola Ortiz amb Luis.
L'exparella d'Ortiz, Luis Ojeda, va morir l'abril de l'any passat | Instagram: @lolita_ol

Mesos després d'aquesta terrible notícia, Lola Ortiz tornava a perdre un ésser estimat molt especial per a ella. Aquesta vegada, el seu pare, que moria a causa d'un càncer de pròstata.

Tot i això, el 2022 semblava que l'exsupervivent començava a girar full a poc a poc. Així mateix, fa uns mesos, Ortiz va confessar que estava novament enamorada. Kevin Santana era el nom del responsable que havia guanyat el seu cor. Tot i que la relació entre ells dos semblava anar vent en popa, ara s'ha demostrat que la parella no era tan idíl·lica. I és que fa unes setmanes es rumorejava que Lola Ortiz havia trencat el seu festeig amb Santana, de manera que no va tenir més remei que pronunciar-se.

«I a la pregunta del milió... No, ja no tinc parella, però tot bé. Gràcies per tots els missatges bonics d'aquestes setmanes», començava escrivint. «Així és la vida. Com ja he dit altres vegades, la vida es tracta de conèixer, gaudir i aprendre, duri el que duri», explicava.

Tot seguit, va voler admetre que creia en el «res no és per sempre» i en «la vida és una», per la qual cosa la seva felicitat era la seva màxima prioritat a la vida. «Així doncs, no parlaré més del tema. Us estimo», feia broma.

De manera que la canària, tot i confirmar el que es rumorejava, d'una banda, no ha volgut explicar els motius de la separació entre ella i Kevin Santana. Això sí, lluny d'acabar amb les seves declaracions sobre el tema, l'extronista va voler aclarir una altra vegada.

▶️ Vídeo del dia

«Fa molt de temps que sento el comentari de 'que poc et duren les parelles'. Em duren el que l'altra persona i jo considerem», escrivia rotundament. «Sembla que a la societat està millor vist durar 10 anys, encara que siguin infeliços, per complir amb la típica relació romàntica. Si duren 10/20 anys estimant-se bé, em sembla de luxe», es justificava.

Lola Ortiz rep crítiques en el moment més inesperat

Seguint en aquesta mateixa línia, Lola Ortiz va voler fer un al·legat a favor de l'amor propi. «Des del meu punt de vista, l'amor no es mesura en anys, es mesura en qualitat. I el meu amor propi, sempre, sempre, sempre estarà per sobre de qualsevol relació, sigui de parella, amistat o familiar», deia.

Fotomuntatge Lola Ortiz a un story d'Instagram
Lola Ortiz parla sobre les relacions a través d'un story a Instagram | INSTAGRAM: @LOLITA_OL

Després del seu discurs, la canària va veure que rebia una pluja de missatges per part dels seus seguidors que deien sentir-se identificades. «Moltes noies m'expliquen que a elles també els han fet sentir malament per haver tingut diversos xicots. Hi ha persones que necessiten fer-nos sentir insegures i humiliar-nos perquè siguem més vulnerables i fàcils de manipular», revelava. «Que complicat és estar amb una dona empoderada, forta i segura de si mateixa... Som imparables», va concloure l'exsupervivent amb el discurs.