Rocío Carrasco i Pedro Carrasco

Rocío Carrasco confirma el secret a veus sobre la tomba del seu pare

Rocío Carrasco fa un pas més en la seva venjança contra la vídua del seu pare

Rocío Carrasco continua defensant-se de les mentides que ha pronunciat Raquel Mosquera a les revistes i els platós de televisió sobre la seva família. I especialment sobre la relació amb el seu pare, mort el gener del 2001, Pedro Carrasco.

Rocío Carrasco tenia clar en aquesta segona part del documental que hi havia una persona que tenia entre cella i cella. Una dona que havia de sortir escaldada a la docusèrie En el nombre de Rocío. I aquesta no és cap altra que la perruquera i vídua de l'exboxejador, Raquel Mosquera.

Als capítols 3 i 4 d'aquest nou documental que ha estrenat Telecinco aquesta mateixa setmana, la filla de Rocío Jurado ha estat més contundent que mai. Ha decidit passar a l'acció contra la persona que un dia va enamorar el seu pare i amb qui es va casar anys més tard.

Rocío Carrasco té decidit esborrar-lo per sempre

La veritat és que Rocío ha admès a plató que quan va conèixer Raquel Mosquera totes dues es portaven força bé. Especialment perquè es tractava de dues dones joves d'una edat semblant, per la qual cosa la relació inicial no va ser gens tempestuosa entre elles.

Rocío Carrasco
Rocío té molt clar que vol canviar el missatge de la làpida | MITELE

Tot i que Rociíto veia coses estranyes en els comportaments i comentaris de Raquel Mosquera, la relació sempre va ser cordial. Però tot va canviar quan va morir Pedro Carrasco i la perruquera va començar a atacar de forma sistemàtica la protagonista d'En el nombre de Rocío. Mosquera va explicar a la televisió moltes intimitats de la vida de Rociíto i sobre la relació amb el seu difunt pare que no s'ajusten a la realitat, segons la madrilenya.

El missatge de la làpida de l'exboxejador que enfada Rocío Carrasco

Avui ens hem assabentat que la venjança que està cometent Rocío sobre la vídua del seu pare sembla que no tindrà fi. Ha sortit a la llum una nova decisió que ha pres la filla de Rocío Jurado en relació amb el missatge que va fer esculpir Mosquera a la làpida de la tomba del seu pare.

Així doncs, l'última decisió de Rocío per defensar l'honor del boxejador ens porta al cementiri on descansen les restes mortals de Carrasco. Rociíto estaria pensant seriosament a esborrar de la làpida de la tomba del famós boxejador el missatge que va enviar a gravar la perruquera després de l'enterrament.

Muntatge fotogràfic de Rocío Carrasco i Raquel Mosquera.
Rocío Carrasco i Raquel Mosquera, enfrontades per un problema familiar | CatalunyaDiari

Aquestes són les frases que actualment podem veure a la làpida de Carrasco. «Aquí jeu el gran boxejador Pedro Juan Carrasco García, estimar-te va ser molt fàcil, oblidar-te serà impossible. La teva dona i la teva família no t'obliden».

Així reacciona l'entorn més proper a Raquel Mosquera

El cas és que l'ex d'Antonio David ha deixat molt clar que té al cap canviar aquest missatge per un altre en què només s'esmenti la família Carrasco. Té clar que la làpida és seva i que en aquest lloc també hi descansen les restes mortals dels seus avis i que Raquel no és ningú per posar aquest missatge.

Afirma que la perruquera no li va preguntar en cap moment a la dona de Fidel quines frases posaria com a homenatge al seu pare.

▶️ Vídeo del dia

D'altra banda, una font propera a Raquel explica que «no es quedarà callada i respondrà a la filla del marit com es mereix. I si s'han de veure al jutjat, Raquel està disposada a un enfrontament als tribunals. Perquè no té por d'aquesta dona», ha sentenciat.