Primer pla de Tamara Falcó

Tamara Falcó no s'ho pot creure: ha trencat una família per marxar amb ella

Tamara descobreix el que va fer per amor

Tamara Falcó passa per un dels millors moments de la seva vida. Alguns mitjans asseguraven fa uns dies que el noi li havia demanat la mà. I si res no es torça, la parella es casaria el proper estiu en una cerimònia molt especial.

Però no podrà dir el mateix Esther Doña, la vídua del seu pare, el marquès de Griñón. També tenia previst donar el 'sí, vull' a Santiago Pedraz. Havien anunciat l'enllaç en una revista, però només uns dies després confirmaven la ruptura per sorpresa.

Primer pla de Tamara Falcó
Tamara Falcó, impactada després de conèixer la notícia | GTRES

Però el més xocant per a Tamara és la rapidesa amb què ha refet la seva vida Esther. Va pel camí de protagonitzar una de les grans telenovel·les de l'estiu. Tot just acabar la seva història d'amor amb el jutge, hauria trobat consol al costat d'un altre home. Sembla que va molt de debò amb la persona que l'ha ajudat en les últimes setmanes. Es tracta d'un acabalat empresari anomenat Bruno. L'hauria convidat a navegar al vaixell per les aigües d'Eivissa tot just conèixer-se la separació.

Tot semblava indicar que era una simple amistat, on ell intentava simplement ajudar-la a passar aquest mal tràngol. Però la situació se'ls va escapar de les mans fins a evolucionar en una mica més, com recull Libertad Digital.

L'home que es va creuar a la seva vida hauria deixat la seva parella actual per estar al seu costat. Feia 5 anys que sortien junts i residien en un xalet de luxe a La Moraleja. Ho feien amb quatre fills, un d'ella i tres de relacions anteriors.

Tamara Falcó es va posar les mans al cap quan es va assabentar de totes les històries protagonitzades per Esther. Ella sempre ha estat molt tradicional i entén l'amor d'una altra manera. L'home que es creui al seu camí serà per a tota la vida i, si cal, té clar que es casarà amb Íñigo Onieva.

Primer pla d'Esther Doña
Esther Doña, protagonista de les xafarderies més sucoses de l'estiu | GTRES

Bruno i la seva xicota Carla, encara que no havien passat per l'altar, es comportaven com un matrimoni normal. El més impactant de tot va ser la manera d'acomiadar la seva família quan navegaven per Eivissa. Els va demanar que marxessin perquè tenia convidats per compromisos.

En realitat, estava pendent de rebre la vídua del marquès de Griñón. Expliquen que Carla està destrossada i preocupada per la influència que està exercint l'ex de Pedraz sobre Bruno. No li va caldre gaire temps per guanyar-se el seu cor.

De moment, ella ha volgut guardar silenci i no s'ha pronunciat sobre aquest possible romanç. Tot i això, sí que va parlar sobre una possible reconciliació amb el jutge.

Tamara Falcó descarta una segona oportunitat

Tamara Falcó sap que la història entre Esther Doña i Santiago Pedraz està més que trencada. No hi haurà lloc a segones oportunitats. «Això s'ha acabat, s'ha acabat, doncs ja; s'assumeix i endavant», va dir.

«M'estaré recreant jo en el dolor? No», va respondre amb rotunditat la vídua. Ha explicat que «no vull parlar més d'aquest tema, vull resoldre'l. Em fa mal, n'estic cansada, vull oblidar-ho ja, que cadascú faci la seva vida i que passi el temps», va contestar.

▶️ Vídeo del dia

Vol posar el punt final a la relació passada. «Ell ha fet les seves declaracions i jo les meves, i no en faré més. La gent que em coneix, que és la que m'importa, sap com soc i crec que ho estic fent bé», subratlla.

Tamara Falcó espera impacient per un nou episodi d'aquesta telenovel·la. La història promet i ningú no se la vol perdre.