Terelu Campos somrient

Terelu Campos, desesperada per salvar-se després de conèixer la decisió de la cúpula

Terelu Campos entra en pànic després del que està a punt de succeir

Terelu Campos va sorprendre tothom tornant al plató de Sálvame com a presentadora mentre que Jorge Javier gaudia de les seves vacances. La cancel·lació de Viva la vida va deixar la major de les filles de María Teresa Campos sense feina i el programa vespertí va ser la seva taula de salvació.

Terelu ha estat al capdavant durant l'època estival, però, ara que Jorge és a punt de tornar, el seu futur és incert. Un fet que l'ha omplert d'angoixa i preocupació portant-la a suplicar per la seva continuïtat al programa.

Terelu Campos s'agenolla davant la cúpula

Terelu Campo sap perfectament que el final és a prop. Amb la tornada de setembre tot torna a la normalitat i el seu treball com a presentadora substituta té les hores comptades. Les coses a la cadena de Fuencarral no estan gens bé i els canvis són constants.

Una situació que esquitxa de ple els seus treballadors, que ja no se senten tan intocables. Com és el cas de Terelu, qui es va quedar sense feina després del final de Viva la vida. Contra tot pronòstic va tornar a Sálvame després de llimar asprors amb alguns col·laboradors i es va encarregar de presentar durant l'estiu.

Primer pla de Terelu Campos.
Terelu Campos suplica quedar-se a Sálvame | Mediaset

Tot i això, la filla gran de la veterana periodista tem per la seva continuïtat i no està gaire segura del seu futur. «Enfrontar-me a la nova temporada no està sent fàcil perquè en el fons no sé què passarà amb el meu futur professional», confessava a Lecturas.

El protagonista de totes les seves preocupacions no és cap altre que Jorge Javier, el retorn del programa del qual és imminent. «No sé quan torni Jorge com i on estaré ni en quines circumstàncies», afegia dimecres passat al bloc.

Davant d'aquesta delicada situació, Terelu no s'ha tallat a l'hora de demanar ajut a la productora. Assegurant haver-se sentit «honrada» per haver tornat a confiar-hi després d'anys allunyada de Sálvame, els llançava una súplica. «Espero que l'equip de La Fábrica de la Tele no em deixi anar la mà ara que he tornat», demanava desesperadament.

▶️ Vídeo del dia

La germana de Carmen Borrego coneix a la perfecció com funciona el món de la televisió i té motius per preocupar-se. «La nostra professió és plena d'incògnites i resoldre-les no sempre és fàcil», afegia.

Terelu Campos deixa enrere el seu estiu més incert

Terelu va decidir acceptar tornar a Sálvame després que Viva la vida fos cancel·lat el mes de juliol passat. La seva germana ja feia temps que era allà i va decidir que estaria bé tornar. Ho feia després que qüestionés Carmen per tornar al programa que tant de mal ha fet a la seva família.

Tot i això, ella tornava en qualitat de presentadora, marcant, així, distàncies amb la resta de col·laboradors. El seu estiu no ha estat com el d'altres anys, ja que, a banda de substituir Jorge Javier, ha estat molt pendent de la seva mare.

Primer pla de Terelu Campos a 'Sálvame'.
Terelu Campos no sap quin serà el seu futur professional amb l'arribada de Jorge Javier al programa | Telecinco

S'ha especulat molt sobre l'estat de salut de María Teresa i Terelu ha volgut aclarir quina és la veritable situació. «Vull deixar clar que la meva mare no està malalta, només té les xacres d'una dona de 81 anys», explicava.

La veritat és que el fet que només hagin estat una setmana a Màlaga van fer saltar totes les alarmes. La veterana periodista acostumava a passar llargues temporades a la seva terra natal, però en aquesta ocasió decidia tornar a Madrid.

Als 81 anys es cansa de caminar d'una banda a l'altra i vol gaudir de la tranquil·litat de casa seva. Cosa que tant Terelu com Carmen han acceptat estant al costat de la seva mare durant l'època estival.

Ara, amb María Teresa instal·lada, és el futur professional el que angoixa a Terelu. Veurem quina decisió pren la cúpula i si finalment Sálvame té lloc per a ella.