Primer pla de Concha Velasco.

Concha Velasco rep la trucada que li confirma l'ingrés i els problemes de salut

Concha Velasco no dona crèdit a la greu situació que travessa un famós periodista

Concha Velasco s'ha quedat consternada després de conèixer què li ha passat a un dels seus millors amics. Ens referim a un gran referent en el món de la comunicació en les darreres dècades que està ingressat en un hospital gadità.

▶️ Vídeo del dia

Concha Velasco no es creia la notícia després de conèixer-la a mitja tarda d'ahir, dimecres. El presentador i comunicador de 82 anys, Jesús Quintero, es veia obligat a ingressar a un asil de la localitat gaditana d'Ubrique. Allà s'està recuperant d'uns seriosos contratemps en la salut que pateix des de fa temps. I sembla que encara s'haurà de quedar en aquest centre un temps considerable.

Concha Velasco s'assabenta de l'ingrés hospitalari i salten les alarmes

Fa molts anys que no coneixíem notícies del mític Loco de la colina, un professional de la televisió diferent dels altres. Un locutor que sempre esprem el més possible als seus entrevistats. A més, les seves reflexions sempre deixaven un pòsit que seduïa l'espectador i s'enganxava a la pantalla de la televisió com amb cap altre comunicador.

Concha Velasco desconeixia que aquest es trobés en una situació tan complicada per estar ingressat en una residència de gent gran d'Ubrique. Per l'estat en què es troba la icònica actriu, que també pateix diferents xacres a la seva residència, no l'han volgut alarmar més del compte.

Foto de Jesús Quintero i
Jesús Quintero, ingressat a una residència pel seu estat de salut | GTRES

Un dels programes que ha tocat aquest tema sobre una figura del periodisme ha estat Sálvame. El cas és que només conèixer la notícia, José Antonio León ha viatjat fins a la localitat d'Ubrique per donar la informació més concisa sobre l'actual estat de Jesús Quintero.

Concha Velasco no dona crèdit als problemes que pateix el seu amic

La veritat és que, en un primer moment, José Antonio León ha deixat caure que la situació econòmica de Quintero no és la més favorable des de fa anys. I sumada a aquests inconvenients a la seva salut, fan més que preocupant l'estat actual del comunicador andalús.

Foto Concha Velasco
Concha Velasco preocupada pel seu amic | Europa Press

León ha llegit el comunicat de la família de Jesús Quintero per deixar clar com es troba el periodista que tantes nits de glòria ha donat a la televisió. «Després de l'aparició d'algunes complicacions mèdiques, que requereixen atenció professional i especialitzada, va ingressar els dies passats a la residència, on rep el tractament necessari per a la seva recuperació», deia el text.

Per si no n'hi hagués prou, els seus éssers estimats han expressat que a la residència té el suport en tot moment dels seus familiars més propers. A més, Concha Velasco sap que el seu desig més gran és tornar com més aviat millor a casa seva, sempre que els metges de la residència donin el vistiplau.

El comunicat de la família de Jesús Quintero sobre el seu estat de salut

«Agraint les mostres de preocupació i estima rebudes per molts de vosaltres aquests dies, preguem el màxim respecte a la seva intimitat en aquests moments. Tenim l'objectiu de facilitar la seva ràpida millora», exposa la família de Quintero en aquesta missiva que León ha revelat en directe.

Per ara, no han transcendit els problemes que han provocat l'ingrés urgent del gran amic de Concha Velasco a l'esmentada residència, però la veritat és que fa uns quants anys que arrossega diferents problemes de salut.

Foto de Jesús Quintero
Jesús Quintero ho ha perdut gairebé tot | GTRES

El comunicador de Huelva fa molts anys que està fora del focus dels mitjans de comunicació. Fa un temps, aquest era novament notícia després de revelar-se que el locutor estava patint seriosos problemes econòmics que afectaven la gestió del seu teatre.

Esperem que aviat puguem veure l'amic de Concha Velasco recuperat i donat d'alta perquè pugui tornar a casa amb els seus.