Primer pla de Joaquín Prat.

Joaquín Prat, al punt de mira després de saber què fa amb l'educació del seu fill

Prat, criticat després de revelar-se una cosa que molts desconeixien sobre el seu fill

Joaquín Prat es caracteritza per opinar obertament de diferents temes que poden causar certa controvèrsia per debatre en directe. No s'hi amaga res i no té gens de por de donar el seu punt de vista sobre diversos assumptes.

Sabem que és un comunicador que no defuig parlar dels temes d'actualitat que succeeixen al nostre país. I tampoc rebutja comentar una altra sèrie de temes que són més personals i que de vegades tenen a veure amb el seu fill de set anys.

Estem parlant de Joaquín, el fill del periodista fruit de la relació que va mantenir durant anys amb Yolanda Bravo. I és que aquest ha sortit a col·lació quan el presentador i Patricia Pardo debatien aquest dijous sobre un tema espinós. Parlem de l'ús dels xats de pares, que és habitual des de fa uns anys a totes les escoles d'Espanya.

Joaquín Prat, al punt de mira parlant de l'educació del seu fill

Un tema que dona per a molts comentaris i reflexions cada cop que surt a la palestra. El cas és que el comunicador ha patit una resposta inesperada per part de la seva companya de programa. En to de broma, ha definit perfectament el que Joaquín Prat no gosava dir tan clarament en directe.

Captura de Joaquín Prat a l'últim programa de 'El Programa de AR'.
Joaquín Prat ha opinat sobre un tema que afecta directament el seu fill petit | Mediaset

Joaquín i Patricia intercanviaven opinions a El programa del verano i es posava el focus en l'absència del presentador en aquests grups de pares de l'escola. Uns xats que moltes vegades no agraden gens a alguns dels membres d'aquests xats.

Per part seva, Prat ha vist com Patricia Pardo ha defensat aquest tipus de forma de comunicar-se entre els pares dels nens i afirma que tenen els seus beneficis. Però l'amic i company d'Ana Rosa Quintana, després de veure diversos reportatges sobre la tornada a l'escola, ha opinat així sobre aquest tipus de grups.

Els xats de pares, tema de debat a El programa del verano

«Jo no estic al de classe, estic al d'extraescolars i al dels programes en què treballo. I al dels meus amics de Mallorca». Després de les paraules, alguns tertulians de la taula debat han apuntat que dins dels seus grups «hi ha petites excepcions de pares guais».

Joaquín Prat i Patricia Pardo
Joaquín Prat i Patricia Pardo han intercanviat opinions sobre els grups de Whatsapp | Telecinco

I Fernando Garea, un dels presents a la taula de debat, ha revelat que l'equip del programa té un grup sense Joaquín Prat. Una cosa a què ha reaccionat l'ex de Yolanda Bravo. «No m'estranyaria res, hi ha molts xats paral·lels», responia de manera calmada el presentador de El programa del verano i Ya es mediodía.

«Em van ficar en grup només de mares i vaig sortir. Parlaven molt»

Patricia Pardo no es podia aguantar i ha opinat directament sobre les paraules del seu company. «Com es nota que estàs desitjant dir que els xats de pares són horribles, se't nota moltíssim, a sobre no participes en cap xat. Són molt útils, encara que quan pregunten i tothom respon negativament són molt pesats».

Joaquín Prat
Joaquín Prat odia els xats de pares | GTRES

Finalment, aquest no es quedava callat i responia així a la parella de Christian Gálvez. «No puc parlar amb coneixement de causa perquè no hi sóc, em van ficar en un grup només de mares i em vaig sortir, parlaven molt», explicava.

▶️ Vídeo del dia

Amb tot, queda clar que el comunicador odia tot aquest tipus de grups i prefereix estar-ne allunyat el més possible. Esperem que aquest passotisme en aquest aspecte no passi factura al seu fill en el curs escolar.