Gema Aldón

Gema Aldón fa l'últim cop a Ortega Cano: s'ha aliat amb la seva enemiga

Gema Aldón fa el pas definitiu

Gema sortia aquesta setmana a defensar la seva mare a les pàgines de la revista Lecturas. Farta de l'ambient tan hostil que havia suportat Ana María a casa seva, no dubtava a donar la cara per ella. Va destapar tots els menyspreus que viu al costat de José Ortega Cano i la seva filla.

Gema Aldón aprofitava la seva intervenció en la publicació per assenyalar sobretot Gloria Camila. L'acusa de ser una de les responsables del mal moment que suporta el matrimoni. Però la noia no es queda aquí i intenta anar més enllà a l'hora de plantar-los cara.

Per a sorpresa d'alguns, Gema es posiciona del costat de Rociíto. Un suport que farà molt mal a Ortega i la seva família. Explica que «em crec tot el que diu, m'hi sento molt identificada».

Ortega Cano i Ana María Aldón
Ortega Cano veu com Gema Aldón el critica | GTRES

Però no era la primera vegada que recordava la filla de 'la más grande'. El mes de juny passat, quan es començava a emetre la segona part de la docusèrie, ja decidia prendre partit per ella. «Ja no calla», va escriure a les seves xarxes socials.

Tenia clar que aquesta era una manera també d'atacar José Ortega Cano. Aquest comportament no va agradar gens a l'entorn del torero, però la filla d'Ana María es ratifica en les paraules. No dubta en cap moment del testimoni de la dona de Fidel: «Me la crec en tot el que diu».

Vol aclarir que la situació que està vivint la seva mare és totalment diferent de la que va poder patir Rocío Carrasco. És un altre context. «Ha viscut altres coses diferents de les meves, ha conegut José en una altra època», explica.

Gema Aldón confirma que no és l'única que es posiciona al seu costat. La dissenyadora també li «dona suport» i entén les seves declaracions. Admet que «no ha viscut certes coses que ella explica» i que no pot dir «que tot és veritat».

▶️ Vídeo del dia

Ha intentat portar-se sempre el millor possible amb Ortega Cano. De fet, mantenen una bona relació, encara que a les revistes li reclami més protagonisme per a la seva mare. No dubta a recuperar una anècdota sobre la presumpta garreperia d'ell.

«Potser el seu marit amb ella no ha estat garrepa i Rocío explica que amb la seva mare sí que ho va ser», defensa. Entén que es tracten de contextos diferents i per això decideix trencar una llança a favor del torero.

Explica que «dono suport a Rocío, però tampoc em tiraré a sobre de José per les vivències que hagi pogut tenir ella amb ell». Són situacions del passat que se li escapen. Ara mateix, l'única cosa que li preocupa és la felicitat de la dissenyadora, que no està passant pel seu millor moment.

Gema Aldón, encantada de conèixer-la

Gema Aldón entén perfectament el testimoniatge de l'hereva universal de la Jurado. Fins i tot no veuria amb mals ulls que hi hagués un acostament entre elles.

Considera que ha portat «una vida més normal que la que ha viscut Gloria, amb ella no em sento identificada per a res», sosté. Tracta d'assestar un cop dur a la concursant de Pesadilla en el paraíso, mostrant que hi ha poca afinitat entre elles.

Imatge de Gema Aldón.
Gema Aldón es posiciona al costat de Rocío Carrasco | Telecinco

Quan se li pregunta sobre la possibilitat de conèixer Rocío Carrasco reacciona amb certa emoció. «Ai, em faria molta vergonya! Amb el que ha patit aquesta dona i els 25 anys que ha estat callada», subratlla. Gema Aldón estaria encantada de reunir-se amb l'empresària. Segur que tenen moltes coses a dir d'Ortega Cano i la seva filla.