Jorge Fernández, presentador de 'La Ruleta de la Suerte'.

Nora, la xicota de Jorge Fernández, en xoc en sentir el dels fills en directe

Jorge Fernández té clar què passa al setembre amb els fills

Jorge Fernández és un treballador incansable, un home simpàtic que sempre té un somriure a la boca i que ha aconseguit consolidar-se com a presentador. Va començar com a model, professió que el va portar a ser proclamat Míster Espanya el 1999. Pocs saben que també és llicenciat en Educació Física.

Després de proclamar-se l'home més maco d'Espanya va començar el seu camí televisiu com a presentador, malgrat que també ha estat actor en alguna sèrie. El 2006 va començar a presentar La Ruleta de la Suerte, el mític programa en què cal endevinar frases i paraules fent girar una ruleta amb premis.

Setze anys després, l'espai continua triomfant a Antena 3, i és el més vist de la seva franja horària. Jorge és l'ànima del programa i el que reparteix joc entre els concursants, la copresentadora, Laura Moure, i la banda musical.

També sap posar un toc d'humor, amb gràcia i espontaneïtat. I és que Jorge és, a la vida real, tal com es mostra en pantalla. Ho saben bé tant el seu fill de 17 anys, a qui afectuosament anomena, «cachorro» i la seva actual parella, Nora Arístegui.

Jorge Fernández és poc amic de parlar de la vida privada. Algunes coses, però, es poden intuir o directament conèixer a través dels comentaris que fa al programa

Jorge Fernández i l'opinió dels fills davant la tornada a l'escola

Jorge Fernández, en ple programa, ha donat pas a una de les concursants perquè resolgués el panell ocult. «Comencen amb il·lusió el nou curs escolar».

La solució era correcta de manera que la noia es va emportar el premi corresponent. Tot i això, a Jorge Fernández no li va semblar gaire encertada la frase que els redactors van escollir per a aquest panell.

Muntatge de Jorge Fernández i Nora, la seva parella
Jorge Fernández manté una discreta relació amb Nora | Catalunya Diari

«Qui ha escrit aquest panell no sé si té molts fills, cap jo crec», apuntava Jorge. «Jo crec que o tenen tres, quatre, cinc, sis, set anys o si no, no tenen gaire il·lusió per començar. Ja amb vuit o nou anys diuen: a l'escola, quin avorriment!».

La concursant, Sara, discrepava de l'opinió de Jorge Fernández per un motiu força sorprenent. «Jo he tingut il·lusió per començar fins i tot força gran perquè m'encanta estrenar bolis i quaderns».

Un altre dels concursants del programa va concloure «com a professor, et dic que no, depèn molt d'alumne, però...».

Jorge Fernández, totalment recuperat de les seves malalties

Salta a la vista que Jorge Fernández està en plena forma als seus 50 anys acabats de fer. 

Queda lluny l'època en què l'exmodel va perdre entre 12 i 13 quilos per una pujada de mercuri provocada per la tonyina. A això se li van afegir els efectes al seu cos causats per la picada d'una paparra, que va desembocar en la malaltia de Lyme. Tot plegat li va provocar greus problemes digestius.

«Cada dia em trobava pitjor i no trobava el diagnòstic, no podia ni aixecar un got. Em feia mal tot i el meu cos rebutjava fins a l'aigua», afirma Fernández a Men's Health.

Per curar-se va haver de mantenir una alimentació estricta i tenir una medicació corresponent. A més sempre ha fet molt exercici, per la qual cosa la pràctica habitual d'aquest, també va contribuir que tornés a guanyar massa muscular.

▶️ Vídeo del dia

«Això és culpa de fer servir eines com el dejuni intermitent, que en el meu cas concret, ha fet que perdi pes, però que alhora millori la meva microbiòtica», explica.

«He estat tan fotut durant cinc anys, amb tanta incertesa, amb tant de patiment, que hi ha poques coses capaces de desequilibrar-me de veritat. Ara mateix, per mi tot és regal, regal, regal...» explica agraït amb la vida per haver millorat notablement la seva salut.