Primer pla de la reina Isabel

Preocupació màxima per la reina Elisabet II: El Regne Unit es prepara per al pitjor

La reina Elisabet II podria estar passant pel seu pitjor moment

La reina Elisabet II ha fet saltar totes les alarmes. Aquesta mateixa tarda tenia una reunió amb el Consell Privat, però s'ha vist obligada a posposar-la per ordre dels metges.

La notícia salta tot just dos dies després de veure Elisabet II caminant amb l'ajuda d'un bastó, mentre nomenava la nova primera ministra britànica. Un moment molt important per a la història britànica.

El seu equip mèdic ha expressat la seva màxima preocupació per la seva salut, aconsellant la reina que descansi.

Màxima preocupació!

La informació s'ha fet pública pel Palau de Buckingham. Destaquen que «després d'un dia complet ahir, Sa Majestat ha acceptat aquesta tarda el consell dels metges per descansar». Per ara, es desconeix si és extremadament necessari ingressar a l'hospital, però romandrà sota supervisió mèdica constant.

Tota la família està en aquest moment viatjant per trobar-se amb la monarca. La reina Elisabet II es troba a Escòcia, exactament al castell de Balmoral. Per ser concrets, ja està de camí el príncep Carles i la seva dona Camilla. També el seu net, el príncep Guillem i els seus dos fills, que s'estan dirigint a la residència on Isabel II ha passat els últims mesos.

Ja fa un temps que la reina Elisabet II patia certs «problemes de mobilitat». Tot i que ara ha sortit a la llum que les últimes setmanes ha anat empitjorant molt, fins al punt que ahir ja no podia més.

El Regne Unit està alerta

Han faltat segons perquè les xarxes socials s'omplissin de missatges de suport per a la reina. Sobretot de persones importants i influents.

Un dels més sonats ha estat el de la nomenada primera ministra, Liz Truss. S'ha referit a l'estat de salut d'Elisabet II i ha volgut destacar que «els pensaments de tota la ciutadania estan amb Sa Majestat la Reina i la seva família».

També ha hagut de cancel·lar alguns actes, almenys fins a saber més notícies de la salut.

▶️ Vídeo del dia

A més de la reunió amb el Consell Privat que tenia aquesta mateixa tarda, la reina Elisabet II ha hagut de cancel·lar altres esdeveniments que tenia a curt termini. Aquest cap de setmana havia d'assistir a una reunió important que per ara ha deixat completament de banda, sense que se sàpiga si es produirà.

Tots estan esperant noves notícies sobre la reina Elisabet II, desitjant que tot quedi en un ensurt i no acabi sent una desgràcia.