Primer pla de Miguel Marcos, marit de Belén Esteban, amb el rostre seriós

Miguel Marcos descobreix que els metges no tenen bones notícies

Miguel Marcos, preocupat després d'assabentar-se de la situació tan difícil que viu la seva dona

Miguel Marcos es va quedar molt satisfet després de veure com la seva dona tornava al plató de Sálvame després de quatre mesos convalescent pel trencament de la tíbia i el peroné.

Miguel Marcos sap que la seva dona va viure un infern i la baixada anímica que va patir per estar postrada en una cadira de rodes va començar a passar-li factura.

Gràcies al conductor d'ambulàncies i a la seva filla Andrea Janeiro, 'La princesa del pueblo' va acabar remuntant i va veure la llum al final del túnel. La madrilenya tenia unes ganes boges de tornar al programa que tant li ha donat durant els últims 13 anys.

▶️ Vídeo del dia

Miguel Marcos ja sap quina és la realitat de la seva dona i no són bones notícies

El cas és que Belén ha començat amb força aquests primers dies després de tant de temps fora de la televisió. I l'hem vist aquesta setmana, de dilluns a dimecres, anar a Sálvame amb tota la il·lusió del món.

Miguel Marcos entrant a casa seva
Miguel Marcos, molt preocupat per l'estat actual de la seva dona. | Europa Press
 

Durant tots aquests mesos, la de Paracuellos ha compartit amb els seus seguidors els moments més importants de la seva recuperació. I en una recent entrevista a Viernes Deluxe, no va amagar que va patir de valent en veure's en una situació que mai va imaginar que viuria a la seva vida.

En el seu retorn a Sálvame, Belén ha parlat de tots els temes i s'ha mullat com mai sobre ells. Ha opinat sobre les seves addiccions passades, l'actitud de Kiko Matamoros a plató i la crisi d'Ortega Cano i Ana María Aldón. I, fins i tot, ha deixat clar que actualment no té cap deute amb Hisenda després del que ha revelat el programa sobre Makoke.

Miguel Marcos descobreix, per fi, el motiu de la tornada de Belén a Sálvame

Aquest dimecres, la mare d'Andrea Janeiro ens va sorprendre a tots quan va revelar la veritable raó per la qual ha tornat abans d'hora al seu programa.

Belén Esteban i marit
Miguel Marcos sap que la seva dona encara no s'ha recuperat de la seva operació. | CatalunyaDiari
 

El motiu principal és bàsicament la salut mental de la col·laboradora, que s'ha vist malmesa durant aquest temps. Li han aconsellat que tornés a la feina quan tingués unes mínimes condicions per treballar.

«Ahir, dia 6, va fer quatre mesos que em vaig operar després de trencar-me la cama en aquest plató. Fins a l'abril del 2023, el meu traumatòleg no em donarà l'alta perquè no tinc un esquinç a la cama. Tinc una cama trencada, però la meva psicòloga m'ha enviat a treballar», començava.

«Vinc perquè m'estimo el meu programa i pel meu cap»

«Jo podria haver-me quedat a casa meva fins a l'abril, però soc una dona responsable. Encara que sembli que no, m'estimo el meu programa amb tot el que em feu», ha revelat la dona de Miguel Marcos. Així i tot, deixava clar que l'alta definitiva arribarà d'aquí a set mesos, però per la seva salut mental ha seguit els consells de la seva psicòloga.

Belén Esteban darrere de càmeres a Sálvame
Belén Esteban, en una imatge d'arxiu al plató de 'Sálvame'. | Mediaset
 

«Vull dir amb això que jo vinc perquè m'estimo el meu programa i pel meu cap. Perquè us dic una altra cosa, si jo arribo a ser una altra persona, em quedo a casa meva sense moure'm. He optat per venir perquè després em posin musiquetes o em convoquin cada dia a una hora diferent», ha protestat en directe.

«Vinc tres hores, abans venia de 4 a 7, avui de 5 a 8, un altre dia vindré de 6 a 10 i faré l'informatiu amb Piqueras, que no es pot tenir vida!», ha exclamat.

Finalment, la tertuliana confessava que «vaig cada dia a rehabilitació dues hores i mitja, després vinc aquí a aguantar Alberto i David Valldeperas. Me'ls estimo, però de vegades els mataria», ha continuat la de Paracuellos, que ha estat objecte de les burles dels directors, una cosa que no és nova per a ella.