Primer pla de María Patiño parlant en un plató de televisió

María Patiño confessa la seva angoixa al seu marit en confirmar-se que hi ha un altre

Patiño no s'ho esperava

María Patiño és una de les estrelles de Telecinco. La periodista gallega, la cara televisiva de referència de la cadena, ha aconseguit posicionar-se com una de les imprescindibles de les tardes a Mediaset. També durant el cap de setmana, en què compta amb un espai propi, Socialité.

I si cal presentar el Deluxe, es presenta. María és una treballadora incansable, li dedica hores, passió i vehemència i això dona els seus fruits. Fa dècades que es dedica al món del cor, té bones fonts i poques vegades s'equivoca en donar una informació.

També manifesta les seves opinions sense embuts, s'ofengui qui s'ofengui, una cosa que la converteix en una col·laboradora de primera. A l'hora de crear polèmica, salvar un silenci o aixecar polseguera a plató, Patiño és la primera de la llista.

▶️ Vídeo del dia

És de les poques a qui no hem vist en cap reality, ni ha comercialitzat amb la seva vida personal. Al contrari, ha sabut mantenir el seu estatus de periodista, sense traspassar la línia dels personatges, més enllà del que es demana a Sálvame. Sabem que té un fill de 22 anys que es diu Julio i que la seva parella és el veneçolà Ricardo Rodríguez.

S'ha parlat dels seus retocs estètics, ha aparegut alguna foto de les seves vacances i poca cosa més. María és una tomba sobre la seva vida privada i, realment, el més important per ella és la feina.

Per aquest motiu, acaba de traslladar la seva preocupació al seu marit per l'aparició d'una persona que pot capgirar la seva vida.

María Patiño descobreix l'home que li pot canviar la vida

María Patiño sap que el plató de Sálvameés un camp de mines on cal anar amb compte. La direcció de l'espai ha d'aconseguir mantenir l'audiència com sigui i una de les fórmules que més bé funcionen és el fet de jugar amb els col·laboradors del programa.

D'aquesta manera, s'acaba d'anunciar un fitxatge que preocuparà molt María Patiño. Es tracta de José Antonio Avilés, l'extertulià de Viva la vida que ha portat el caos a Sálvame, per a desesperació de Patiño.

Així doncs, se sap la mala relació que tenen la gallega i el cordovès. Es va fer una mena de 'prova' a Avilés, de la qual va sortir realment mal parat. Unes fotos que, suposadament, eren d'Isabel Pantoja i que, després, es va demostrar que eren falses, van ser la gran exclusiva del col·laborador.

Allò va permetre a Patiño i a la resta de l'equip acusar-lo d'una gran falta de professionalitat i d'inventar-se informacions per obtenir més minuts a la televisió.

Davant d'aquest engany, què seria el més lògic? Allunyar-se d'Avilés per oferir rigor al programa. Què han fet a Sálvame? Contractar-lo de col·laborador.

José Antonio Avilés
María Patiño veu com el seu enemic arriba a casa seva. | Mediaset
 

«Mai posaré en dubte les decisions que prengui la direcció i l'únic que desitjo és que sumi i que no resti. A mi això no m'esquitxarà, t'ho garanteixo, i espero que tampoc afecti el programa», ha afirmat María.

Els consells de María Patiño davant l'arribada de la nova cara a Sálvame

«Jo sí que crec en aquest programa, soc aquí perquè vull i sé que no competiré amb ell. No és una qüestió de rancúnia, a mi no m'agrada que les persones s'aprofitin d'altres. A partir d'aquí, tinc la capacitat de treballar amb ell», apunta.

Patiño ha acceptat amb esportivitat aquest cop dur per part dels seus directors. Ja està acostumada que el nivell de tensió sigui alt, encara que Avilés pot acabar trasbalsant el mateix Dalai Lama.

María s'ha esplaiat amb el nou rumb que prendrà Sálvameamb aquesta nova incorporació. «La televisió és un reflex d'allò que passa a la societat, hi ha de tot. A les feines i pel carrer hi ha gent bona, dolenta i regular, a la tele també n'hi ha».

Ha llançat, per acabar, un missatge als estudiants de periodisme: «no deixeu d'estudiar i feu les coses bé, feu-me cas».