Miguel Marcos

Miguel Marcos admet que la situació a casa era insostenible i volia marxar

El marit de Belén Esteban està al corrent de tot

Miguel Marcos va ser la persona que mai es va separar de Belén Esteban en els mals moments. Durant la seva recuperació del trencament de tíbia i peroné, la col·laboradora va comptar amb el suport del seu marit dia rere dia. Fins i tot van afrontar junts els baixons que ella va experimentar les primeres setmanes.

Dilluns passat es produïa el retorn de la de Paracuellos a Sálvame. Ja han passat més de quatre mesos des que es produís el fatídic accident que la va obligar a passar pel quiròfan. I encara que es va posar a les millors mans, el procés de recuperació és excessivament llarg.

Tot i la recomanació de Miguel, la 'princesa del poble' va decidir tornar a treballar abans del previst. Fa uns dies assegurava que «tinc una alta per millora i puc tornar a treballar, no tant, però necessito tornar a la meva vida normal».

Hi havia molta expectació per conèixer el seu estat, ja que en pocs dies ha aconseguit revolucionar el programa. De fet, no ha tingut cap inconvenient a parlar del seu passat amb les addiccions, de la seva situació amb Hisenda o de les crisis dels famosos.

Retorna amb força, amb ganes de posar-se al dia i gaudir de la feina i els companys. També va voler parlar dels motius que l'havien empès a tornar tan aviat. I amb les seves explicacions tornava a deixar molt clar tot allò que sent per la cadena.

Miguel Marcos entrant a casa seva
Miguel Marcos ha estat el gran suport de la seva dona | Europa Press

«Ahir, dia 6, va fer quatre mesos des que em vaig operar després de trencar-me la cama al plató», va començar dient. «Fins a l'abril del 2023, el meu traumatòleg no em donarà l'alta perquè no tinc un esquinç a la cama. Tinc una cama trencada», apuntava.

Acabava confessant que «la meva psicòloga m'ha enviat a treballar». Tenia l'oportunitat d'allargar la baixa, però no n'era la intenció. «Jo podria haver-me quedat fins a l'abril, veient-les venir, però soc una tia responsable», va subratllar Belén Esteban.

Miguel Marcos sap que la seva dona és molt agraïda i que faria tot el que fos necessari per a ajudar a Sálvame. Ella no s'ho va pensar dues vegades quan li van dir de reprendre la normalitat. «Encara que sembli que no, vull el meu programa amb tot el que em feu», destacava.

Així doncs, encara haurà d'esperar uns set mesos per l'alta definitiva. Però en aquests moments, allò que més els interessava era la cura de la seva salut mental. Venia de travessar un petit sotrac del qual ja està totalment recuperada, com es va poder apreciar aquesta setmana.

A més, aclaria que «jo vinc perquè estimo el meu programa i pel meu cap. Perquè us dic una altra cosa, si jo arribo a ser una altra persona, em quedo a casa meva sense moure'm», va deixar anar la col·laboradora.

▶️ Vídeo del dia

Miguel Marcos, encantat amb aquest pas

Miguel Marcos valora el gest de la tertuliana, perquè entén que és molt positiu per a ella recuperar la rutina i sortir de casa. I és que han estat mesos especialment complicats.

La de Paracuellos insistia que «he optat per venir, perquè després em posin musiquetes o em convoquin cada dia a una hora diferent. Vinc tres hores abans; al seu moment venia de 16:00 a 19:00, avui de 17 a 20:00, un altre dia vindré de 18:00 a 22:00».

Imatge de Miguel Marcos i Belén Esteban posant junts per als periodistes
Belén Esteban ha tornat a treballar seguint els consells de Miguel i la seva psicòloga | EUROPA PRESS

En to de broma deia «què no es pot tenir vida». Recordava que diàriament anava a rehabilitació dues hores i mitja. Després «vinc aquí a aguantar Alberto i David Valldeperas, jo els estimo, però de vegades els mataria».

D'aquesta manera, la dona de Miguel Marcos tornava a rescatar-ne la millor versió. I encara que s'ajuda d'una crossa per caminar, necessitava tornar a la televisió.