Toni Cantó

Toni Cantó, trencat en saber els greus problemes de la mare de la seva difunta filla

Toni Cantó desconeixia tot el que va patir Eva Cobo després de perdre la seva filla Carlota

Toni Cantó va començar una relació fa gairebé tres dècades amb l'actriu Eva Cobo, i fruit de la història van tenir una filla, Carlota. Desgraciadament, la noia va morir a causa d'un accident de trànsit amb 18 anys i tots dos han arrossegat aquest dol durant tota la vida.

Toni Cantó ha vist com la seva exparella ha parlat llargament en un conegut mitjà digital sobre la seva vida passada i actual. El director de l'Oficina de l'Espanyol a la Comunitat de Madrid s'ha quedat paralitzat al saber els problemes que ha patit Eva Cobo.

Des de fa temps, Eva és una empresària que va entrar de forma «casual» al món oliverer, ha obert la seva empresa De Cobo i li encanta «l'emoció d'emprendre». La mort de la seva filla Carlota la va marcar per a tota la vida, però admet que ha après a conviure amb el dolor.

Toni Cantó, trist després de saber que va passar amb la seva ex quan ho van deixar

«Aquest dolor hi és i m'acompanyarà sempre. Quan hi penso acabo tocada, però he après a conviure amb el mal. És veritat que res és igual, però quan tens altres fills intentes que la vida torni a ser el més semblant al que era abans», ha dit Eva Cobo.

Toni Cantó i Carlota
Toni Cantó i la filla que va tenir amb Eva Cobo i va morir fa anys en un accident de trànsit | Catalunya Diari

Eva Cobo apunta que va deixar el món de la interpretació perquè «vaig tenir el meu tercer fill, Roberto, després d'un embaràs d'alt risc. El que era el meu marit em va suggerir que em dediqués als meus fills i a la seva educació i em va semblar una idea familiar fantàstica. Ha donat resultats: Alejandro ja és enginyer aeronàutic i Roberto començarà la universitat», explica a 20 Minutos.

També explica l'ex de Toni Cantó que encara pensa que li pot arribar el paper de la seva vida. «M'estic movent lentament perquè no vull equivocar-me. Fa molts anys que he retirat i ho vull fer bé», confessava.

«M'agradaria tornar al teatre perquè gaudia molt a sobre de les taules i perquè et permet tenir un contacte directe amb el públic. Això sí, t'he de dir que no crec que hi hagi un sol paper important a la carrera d'un actor», ha exposat Eva .

Eva Cobo es va arruïnar «molts cops» abans d'entrar al sector de les olives

Sobre el sector en què treballa, Eva Cobo confessa com va entrar aquest món de l'oliverar. «El meu desembarcament va ser casual: Estant a Londres em vaig anar involucrant cada vegada més al món de la gastronomia, experimentava a la cuina amb petits càterings que em demanaven els meus amics», explica.

«A poc a poc vaig conèixer gent relacionada amb el sector i em van presentar un empresari que importava oli. Em va fascinar i vaig pensar que era una bona manera de vendre Marca Espanya. Necessitem millorar el nostre màrqueting a l'estranger».

Imatge d'Eva Cobo, l'exdona de Toni Cantó i mare de la seva difunta filla en comú Carlota Cantó
Eva Cobo ha confessat que ara és empresària després d'arruïnar-se diversos cops | Catalunya Diari

Assegura que s'hi ha format, però li fa «molta por» que el projecte surti malament. «M'he equivocat moltes vegades, però no importa», explica.

«El 2018 vaig començar amb aquest projecte i ens va anar tan bé que me'n vaig anar a Sibèria per vendre oli d'oliva. Van comprar diversos contenidors, fet que em va animar a muntar la meva pròpia envasadora. En arribar la Covid-19 tots els meus plans se'n van anar en orris», lamenta.

D'altra banda, i en relació amb la seva vida passada, Eva Cobo no renega que s'ho ha passat malament econòmicament parlant.

I és que assegura que «m'he arruïnat un munt de vegades, m'arruïno i torno a reposar-me a poc a poc. Quan estic tranquil·la, sempre busco alguna cosa per complicar-me la vida. Imagino que és perquè ho porto a la sang», ha explicat.