Paula Echevarría

Paula Echevarría publica una foto del seu fill petit i tothom es fixa en el detall

L'actriu no ha tingut més remei que dir 'adeu' al seu petit Miki

Amb setembre ja començat, Paula Echevarría ha hagut de dir 'adeu' a aquest estiu tan atrafegat. És evident que, per a l'actriu, aquesta temporada ha estat plena de compromisos professionals. No només ha hagut de mantenir el seu merescut lloc com una de les influencers més destacades del nostre país, sinó que també s'ha atrevit a nous reptes. Paula ha estat una de les noves jutgesses de l'exitós concurs Got Talent. Així mateix, tal com explicava ella mateixa, li «apetia moltíssim perquè ha estat com un regal a la vida».

Tot i que no ha parat quieta d'una banda a l'altra, la model tampoc s'ha oblidat de descansar uns dies al costat de Miguel Torres i els seus petits, Daniella Bustamante i Miki Torres.

Ara ja estem al mes de setembre, cosa que significa que a gairebé tothom, inclosa Paula Echevarría, li ha tocat tornar a la rutina. Justament, l'actriu compartia un vídeo que capturava un moment que, sens dubte, no oblidarà mai.

Paula Echevarría s'acomiada del seu petit Miki

Al llarg de tots aquests mesos, Paula Echevarría ha pogut descansar i relaxar-se sota el sol amb la seva família. Tot i això, encara que la model s'ho ha passat d'allò més bé, en el seu moment va confessar que ja tenia ganes de tornar a la rutina.

Primer pla de Paula Echevarría mig somrient
Paula Echevarría confessa l'avís de la seva filla Daniella sobre David Bustamante | GTRES

«M'ho he passat tan bé amb Miki a Astúries… l'any passat era massa petit, però aquest any n'és més conscient. S'assembla molt a mi, sent parlar de menjar i aplaudeix, com la seva mare. Encara que també trobes a faltar la rutina, que els nens tornin a l'escola. Bé, Daniella torna, Miki comença. A l'hivern està tot més controlat, fins i tot l'alimentació», revelava Paula.

Com era d'esperar, ara, el seu petit Miki, que només té un anyet, ja ha començat l'escola. Així és, l'actriu, el 7 de setembre, va capturar el moment exacte en què el seu fill ja estava ben preparat per començar el primer dia d'escola.

De fet, a la presentació de Got Talent, que va ser fa uns dies, l'exdona de David Bustamante va voler parlar d'aquest tema. «Estic convençuda que s'ho passarà pipa perquè és un explorador de categoria. El dia que arribi i vegi tot el que hi té per explorar…», explicava emocionada.

Miki començava el seu primer dia de classe el darrer dimecres. Així mateix, en tractar-se un dia summament especial per a Paula Echevarría i Miguel Torres, tots dos no van dubtar a compartir un tendre vídeo del seu petit. El germà de Daniella, vestit amb l'uniforme de l'escola i amb una motxilla molt original, corria cap a la sortida de casa seva, feliç, per començar una nova aventura.

«Al col·le! Sempre recordarem del teu primer dia. Aprendre, compartir, gaudir, respectar, tenir els teus nous amiguets, quines ganes de viure-ho amb tu. Estàs preparat per fer-ho, campió», escrivia l'exfutbolista al vídeo que també va compartir Paula Echevarría al seu perfil d'Instagram.

Pel que fa a la filla gran de la Paula, no començava fins al 8 de setembre. La noia, de 14 anys, va voler passar el seu últim dia de vacances al costat de la seva mare. «Matí de noies per Madrid per acomiadar-nos de les vacances! Demà li toca a ella!», escrivia Echevarría amb una foto amb la seva filla.

El públic sentencia Paula Echevarría

D'altra banda, evidentment, Paula Echevarría ha aterrat Telecinco trepitjant fort. L'actriu no s'ha pogut perdre estar a la nova temporada de Got Talent. Per descomptat, gran part del públic era conscient que la influencer li donaria un canvi d'aires.

La model també ha estat una grata sorpresa per als seus companys i comentaven que s'havia «integrat meravellosament bé». Tot i això, sembla que no tothom comparteix la mateixa opinió que els jutges del reality.

A la nit de l'estrena de l'exitós concurs, la majoria dels teleespectadors via Twitter, no van dubtar a titllar Paula Echevarría de «molt sonsa». Així mateix, l'audiència coincidia que l'exdona de David Bustamante exerciria el mateix paper que Risto Mejide, és a dir, de vilana. Un rol que no ha agradat gens, ja que tenien un altre tipus d'expectatives posades en ella. Sigui com sigui, finalment, només el temps dirà com evoluciona Paula Echevarría al llarg de les gales i si el públic acabarà donant-li el vistiplau.

▶️ Vídeo del dia