Primer pla de Paolo Vasile

Paolo Vasile li prohibeix tornar a Telecinco i li comunica l'acomiadament

Vasile es mostra molt dur amb una col·laboradora

Paolo Vasile és molt estricte i, quan l'ocasió s'ho mereix, no dubta a prendre mesures dràstiques. Encara que això impliqui apartar dels programes de Mediaset a cares molt conegudes. Ja ho va fer en el seu moment amb Sofía Suescun  i ara ha estat el torn de Rosa Benito.

La seva decisió pot resultar una mica controvertida, sobretot a hores d'ara, que s'està emetent en obert la docusèrie de Rocío Carrasco. Consideren que el seu paper podria resultar decisiu per entendre molts dels episodis que relata la seva neboda en aquesta producció. Però s'haurà de conformar a comentar-ho per les xarxes socials.

Vasile va prendre aquesta mesura fa temps, però això no vol dir que hagi sorprès molta gent. Fa més d'un mes i mig que la cunyada de Rocío Jurado va desaparèixer de la televisió. L'última vegada que va trepitjar un plató va ser el juliol a Ya es mediodía, l'espai en què col·laborava.

▶️ Vídeo del dia

Des de llavors, no se l'ha tornat a veure. Podria semblar que va marxar de vacances i que estaria preparant la seva reincorporació, però això no és així. L'encarregat de revelar la situació actual ha estat el paparazzi Diego Arrabal.

Confirmava al seu canal de YouTube que ja no era a la plantilla de Telecinco. Però, segons sembla, revela La Razón, no es tractaria d'un abandonament de la feina, sinó d'una invitació a deixar-ho. Li haurien obert les portes per sortir de la casa.

Primer pla de Paolo Vasile
Paolo Vasile no consentirà certs comentaris per part dels col·laboradors. | Europa Press
 

Fonts de la cadena confirmen a aquest diari que «fa més d'un mes que va ser vetada. A la cadena no li ha agradat gens el seu comportament a les xarxes socials, compartint l'èxit de programes com Tierra Amarga». No hem d'oblidar que és una sèrie de la competència.

També va fer algun comentari en aquestes plataformes carregant contra La Fábrica de la Tele, la productora de Sálvame. Per tant, va fer mèrits perquè decidissin prescindir dels seus serveis.

Paolo Vasile i la resta de dirigents de Mediaset ja l'havien avisat abans d'aquests comportaments. No obstant això, ella va decidir no fer cas d'això, pensant que no li comportaria cap mena de conseqüència.

Deixen entreveure que es tractaria d'un càstig temporal i que, possiblement, no s'allargarà massa en el temps. «Des de la productora Unicorn estan fent tot el possible perquè torni. La volen aquí i més ara, que comença la segona part del documental de Rocío», assenyalen.

En qualsevol cas, malgrat la insistència del programa per recuperar-la, la cadena «s'hi oposa de moment». Es tracta d'un veto que pretén fer recapacitar l'ex d'Amador Mohedano.

Després de quedar-se sense feina, el més probable és que la pròxima vegada es rumiï millor les coses abans d'escriure alguna cosa contra la cadena. No permetran que els arribin més crítiques des de dins cap als programes de la casa.

Paolo Vasile és molt estricte

Paolo Vasile té clar que no pot concedir tanta llibertat a alguns col·laboradors. A Mediaset només són intocables Belén Esteban i Kiko Hernández. En el seu moment no li va tremolar el pols quan va haver d'acomiadar Diego Arrabal, com també molts altres.

Rosa Benito emocionada a l'homenatge a Rocío Jurado
Rosa Benito va ser vetada temporalment per Vasile. | GTRES
 

No seria el primer, però tampoc l'últim d'aquesta llista. Rosa reuneix totes les característiques per ser la següent a caure, encara que ella no ho vegi així. Va negar davant del diari que existís algun tipus de veto.

«Jo no he deixat Telecinco, necessitava desconnectar. Del tema del veto no en tinc cap coneixement», sosté des de Chipiona la mare de Chayo.

No és habitual que Paolo Vasile concedeixi segones oportunitats. I si no que li ho preguntin a Sofía Suescun i a moltes altres cares conegudes que, de mica en mica, van anar desapareixent de la graella.