Foto de Makoke

Makoke truca a les seves filles i els hi confirma per sorpresa que ja ho fa fet

Makoke segueix amb un tren de vida que sorprèn molts

Makoke és un dels personatges que més contrastos ofereix al món de la televisió i les xarxes socials. Nascuda el 1969, Makoke és de Màlaga i de jove va ser model, arribant als 18 anys a treballar a Londres. Allí va ser escollida, juntament amb Naomi Campbell per anar a l'agència Elite de Nova York, treball que va declinar a causa de la seva joventut.

Va tornar a Espanya i es va fer hostessa al Telecupó de Carmen Sevilla. Casada amb Javier Tudela, van tenir Javi, el seu primer fill. Per cuidar-lo va deixar la seva carrera i cinc anys més tard es van separar. Posteriorment va arribar a la seva vida Kiko Matamoros, primer professionalment, després al terreny sentimental. Amb ell va tenir Anita, la seva segona filla. Makoke sempre ha estat molt qüestionada pels fills de Kiko, assegurant que el seu amor sempre havia estat interessat.

▶️ Vídeo del dia

Tot i les dificultats, Makoke i Kiko han estat junts gairebé 20 anys fins que es van separar el 2018. Des d'aleshores, la vida de Makoke ha transcorregut entre luxes, viatges i un elevat ritme econòmic que molts no aconsegueixen endevinar com es finança.

L'última de Makoke demostra que, lluny dels rumors que l'amenacen, viu despreocupada i fent el que li ve de gust a cada moment.

Makoke torna a passar per 'xapa i pintura'

Makoke no treballa en aquests moments. Ha estat durant un temps col·laboradora de Viva la vida, el programa de Telecinco que es va cancel·lar al juliol. Tot i treballar quatre dies al mes únicament, la mare d'Anita viu a tot drap i ho explica a les seves xarxes.

Surt a dinar o sopar de restaurant diverses vegades per setmana. També encadena els viatges, sempre a destinacions luxoses o paradisíaques. Eivissa és la seva segona casa. Ha passat més temps allà que a Madrid aquest estiu i, fins i tot, al setembre gaudeix de vacances eternes a l'illa.

Fotomuntatge retocs genolls de Makoke
Makoke mostra els resultats de la intervenció | Instagram

Roba, complements, gimnasos, tractaments, perruqueria, ungles... Makoke no es priva de res i molts no saben com pot pagar tant de caprici. El seu ex va comentar al seu moment que ha heretat una notable quantitat de diners que li permet viure sense treballar.

Tot i això, ella s'ha queixat en algunes ocasions de la seva falta de liquiditat. Sigui com sigui, una de les seves darreres publicacions demostra que ha tornat a passar per la clínica per fer-se un retoc que la tenia inquieta. Ni més ni menys que als genolls.

«Per molt que em 'curri' jo les cames i que les tingui estupendes, les arruguetes aquestes maleïdes... aquí hi ha el remei, el salvador que les treu». Makoke s'ha fet un tractament consistent en la injecció d'àcid hialurònic combinat amb uns fils líquids que tensen la pell, hidraten i reafirmen.

Els retocs de Makoke

Makoke és una autèntica fan dels retocs estètics i no té cap mena de problema a reconèixer que s'ha fet de tot. Així doncs, s'ha retocat el pit «perquè en tenia molt i estava caigut». També s'ha retocat l'oval facial, és habitual del bòtox i l'àcid hialurònic als seus pòmuls, llavis, front i cara.

Sense oblidar els fils tensors per estirar el rostre o un lífting de cuixes. Tot combinat amb molt esport al gimnàs i una dieta sana, excepte quan menja als restaurants.

Makoke segueix vivint una vida de somni o, almenys, això és el que mostra a les seves xarxes socials. Això sí, l'abús de filtres és considerable a les fotos i vídeos que penja. Això denota l'obsessió de la malaguenya per amagar arrugues i els efectes naturals del pas dels anys a la pell.

Ara els genolls llueixen com els d'una noia de quinze anys.