Primer pla de Tamara Falcó.

Tamara Falcó admet que la parella ha trencat i que els fills estan desolats

Tamara no pot creure la que està caient sobre el títol que ostenta

Tamara Falcó tem llegir la premsa aquests dies, ja sigui l'escrita, com ara la televisiva o la digital. Ella està acostumada a les bones notícies, als reportatges cuidats en què els seus protagonistes llueixen radiants i lluint modelets i somriure.

Ella mateixa és la protagonista indiscutible d'aquest tipus d'exclusives, principalment a la seva revista de capçalera, ¡Hola!, però també en documentals o reportatges ad hoc a Netflix o Amazon Prime.

Tamara és la marquesa de Griñón des que va morir el seu pare, Carlos Falcó. Aquella mort, en plena pandèmia del coronavirus, va deixar molt tocada tota la família i Tamara encara no s'ha recuperat de tal pèrdua. També va deixar enfonsada Esther Doña, la llavors dona de Falcó.

Tamara Falcó i Esther Doña mai no han tingut una bona relació, tampoc ha estat pèssima. Hi va haver certes tibantors després de la mort del marquès, per qüestions d'herència o enfocament que calia donar als negocis que ell tenia.

Doña va haver d'abandonar la finca que compartia amb Carlos i Tamara ha quedat com a hereva del Rincón. Es tracta d'un palauet en què la flamant nova marquesa vol obrir una mena de restaurant efímer i donar-li una sortida econòmica. És també una manera de seguir donant prestigi i solera a un títol nobiliari que li va arribar per sorpresa, però que pensa explotar i rendibilitzar com cal.

La sonada ruptura que no agrada a Tamara Falcó

Tamara Falcó heretava per sorpresa el títol de Marquesa de Griñón. Per la seva banda, Esther Doña també ostenta el títol de marquesa vídua de Griñón, encara que això ha passat desapercebut després de fer-se pública la seva relació amb Santiago Pedraz.

La madrastra de Tamara i el jutge de l'Audiència Nacional feien públic un idil·li que sorprenia molts en el seu moment. Pocs apostaven per la seva continuïtat fins que fa un parell de setmanes, la revista de la salutació confirmava el casament entre ells.

Aquesta traca de final d'estiu ràpidament avivava una remor que desconcertava tothom. Doña i Pedraz ja podrien no ser parella en el moment en què es va publicar la notícia del seu casament. La notícia s'anava confirmant a mesura que passaven les hores, provocant un terratrèmol a la premsa del cor.

Doña es refugiava en el silenci i no atenia cap de les trucades i preguntes dels periodistes

Ha estat la primera vegada que una exclusiva d'aquest nivell s'ha demostrat falsa pocs minuts després de publicar-se. Tamara Falcó no dona crèdit al fet que el seu marquesat estigui vinculat a un espectacle mediàtic d'aquestes característiques.

Tamara guarda silenci esperant que passi la tempesta

Tamara Falcó ha après a casa que, davant les crisis de comunicació, el millor és guardar silenci. Així ho està fent, per no donar peu al fet que se li pugui preguntar pel tema de Doña.

Les últimes notícies apunten que Santiago Pedraz hauria deixat Esther Doña dies abans de publicar-se l'exclusiva. Ella no hauria avisat la revista i el drama es va servir en safata. Segons diversos mitjans, Doña ja ha recuperat la il·lusió amb Bruno, un home d'empresa que la va convidar a navegar amb vaixell per Eivissa.

Segons sembla, entre la parella hauria sorgit alguna cosa més que consol i amistat i ell hauria abandonat la seva parella, una dona amb qui sortia des de feia cinc anys. Vivien junts amb un fill d'ella i tres d'ell, a una casa de La Moraleja.

La família de Bruno està tan consternada com avergonyida està Tamara Falcó pel que està passant. L'escàndol de l'estiu encara no ha signat el darrer episodi.