José Ortega Cano a un photocall

Ortega Cano decideix perdonar-la perquè tem perdre a la persona que més estima

Ortega canvia d'actitud i decideix donar la raó a la dona

Ortega Cano ha decidit claudicar i cedir a les peticions de la seva dona després de mesos distanciats. La crisi matrimonial que arrosseguen des de fa mesos ha fet que l'extorero visqués un dels pitjors estius. Les contínues aparicions televisives d'Ana María van provocar un distanciament entre tots dos que els ha portat a viure temps sense coincidir al mateix domicili.

Ara, amb la tornada a l'escola, el matrimoni ha estat vist per primera vegada junt. Ho feien pel bé del fill que tenen en comú, aparentant una normalitat molt llunyana de la realitat. Ortega sembla estar decidit a arreglar les coses i donar el seu braç a tòrcer conscient de què podria passar de formalitzar-se el divorci.

Primer pla d'Ana María Aldón.
Ortega Cano promet a Ana María Aldón que canviarà d'actitud per salvar el seu matrimoni | Mediaset

Ortega Cano perdona pel bé del seu fill

Ortega Cano ha fet un gir de 180 graus. Tot i que els seus problemes maritals continuen copant els mitjans, l'extorero ha enterrat la destral de guerra. Així es va poder observar després d'intervenir en directe a Ya es verano on va deixar clara la seva intenció de dialogar i aclarir les coses.

▶️ Vídeo del dia

Mentrestant, una Ana María seriosa i freda escoltava el que encara era el seu marit sense cap indici d'acostar postures. I és que ella ja va advertir fa temps que «no hi ha marxa enrere i que el que ha passat, ha passat». Li costa girar full i això era més que palpable en la seva actitud hieràtica.

No en va, Ortega, malgrat tot el que n'ha parlat aquest estiu, continua confiant en la reconciliació. Sobretot per José María, el fill que tenen en comú a qui han intentat protegir dels rumors de la ruptura.

Foto d'Ortega Cano i Ana María Aldón
Ana María Aldón i Ortega Cano van decidir no fer cap declaració | Europa Press

El vidu de La Más Grande tem que la dissenyadora l'aparti d'ell i ha pres la decisió de claudicar. «Arrosseguem un nen petit i necessitem la bona convivència i el bon diàleg de paraula perquè no hi hagi problemes», manifestava el cap de setmana passat. «La cosa s'està passant de taca d'oli, ja no hem de seguir així, he notat una cara seriosa al nostre nen que no és normal en ell.», deia preocupat. Unes declaracions amb què deixava clara la seva intenció d'arreglar les coses i continuar sent una família unida.

Sembla que aquestes declaracions van tenir el seu efecte, ja que dimecres 7 de setembre passat Ana María i Ortega van reaparèixer junts.

Ortega Cano no perd l'esperança

Era el moment més esperat pels mitjans de comunicació. Un nou curs començava i José María estava llest per anar a l'escola. Amb ell van aparèixer Ortega Cano i Ana María que, com un matrimoni normal, van acompanyar el seu fill a l'autobús escolar.

Si bé és cert que encara es pressentia una distància entre tots dos, van fer l'esforç per mostrar-se tranquils i ben avinguts. Tot just es van creuar les mirades i junts van tornar a casa, seguits de la inseparable Marina.

Foto d'Ortega Cano i Ana María Aldón
Ana María Aldón i Ortega Cano llimen asprors pel bé del seu fill, José María | Europa Press

Van decidir no fer cap mena de declaració als mitjans, però amb la seva actitud van demostrar que el seu fill és la prioritat absoluta de tots dos. Una cosa que ja va quedar palesa en la conversa que tots dos van tenir al plató de Ya es verano. «Almenys que el nen vegi una normalitat dins del que està passant», opinava Ana María. «Cal fer un canvi a les nostres vides i al nostre fer i intentar que tot vagi el millor possible», responia Ortega Cano.

Només el temps dirà si, finalment, tot aquest esforç val la pena i si aconsegueixen llimar les asprors. De moment, José María ha pogut comptar amb els seus pares al seu dia més especial.