Jesulín de Ubrique durant el festival taurí de Chinchón, a Madrid

Jesulín no aixeca cap: Carmen Bazán, ingressada

La mare del torero ha estat operada del maluc i els seus fills grans han decidit no visitar-la


Jesulín de Ubrique està molt preocupat per l'estat de salut de la seva mare, Carmen Bazán, que ha estat ingressada a l'Hospital Universitari de Jerez de la Frontera. Així doncs, segons ha informat el programa 'Viva la vida' de Telecinco, Carmen ha estat operada del maluc. 

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

L'ingrés de Carmen Bazán

Segons s'ha explicat a 'Viva la vida', Carmen Bazán va ser ingressada el 26 de febrer a l'Hospital Universitari de Jerez de la Frontera després de ser operada del maluc. La mare del torero, que ja té 75 anys, ha hagut de sotmetre's a una operació de tres hores per tal de millorar la mobilitat del maluc. Amb tot, l'operació ha estat satisfactòria i s'espera que avui dilluns rebi l'alta. 

Carmen Bazán, mare de Jesulín d'Ubrique, vestida de rosa al plató de 'El Matí de la 1'
Carmen Bazán ha estat operada del maluc | TVE

Qui ha visitat a la mare del torero?

És evident que els quatre fills de Carmen Bazán estan preocupats per ella, però només dos s'han apropat a l'hospital per fer-li costat. «Segons ens expliquen fonts internes de l'hospital, només han vist a Víctor i a Carmen, ni a Humberto ni a Jesulín», s'ha afirmat a 'Viva la vida'. Ara bé, podria ser que els seus fills grans hagin decidit respectar les restriccions sanitàries imposades pel Govern per frenar l'expansió de la Covid-19

Jesulín de Ubrique sempre ha manifestat que s'estima molt a la seva mare. De fet, fa uns dies va ser entrevistat per Bertín Osborne en el seu programa 'El show de Bertín', on va afirmar que Carmen és la dona més important de la seva vida. És més, fins i tot va confessar que està molt pendent d'ella perquè Carmen té molta por de contagiar-se per Covid. 

Mesos complicats per a Jesulín

Jesulín de Ubrique té molt present la mort del seu pare, Humberto Janeiro. Precisament, en el programa de Bertín va voler manifestar que «era un crac amb els seus defectes i amb les seves virtuts, però un pare sempre és un pare (...) Sempre ha estat fent-me costat».

Per altra banda, Jesulín també s'ha vist implicat en el conflicte televisiu protagonitzat per María José Campanario i Belén Esteban. En concret, la seva dona va publicar una carta en què insultava a la col·laboradora de 'Sálvame' i, consegüentment, el conflicte podria arribar als tribunals.

Per si no n'hi hagués prou, el torero ha de conviure amb les notícies que s'estan publicant sobre la seva filla Julia, en què es parla sobre la recent relació que manté amb un futbolista. Amb tot això, podem afirmar que Jesulín de Ubrique no viu la seva millor etapa.