YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Jesulín de Ubrique té nova feina a Antena 3 i fa saltar la banca

El torero s'embutxacarà una gran quantitat de diners

Jesulín de Ubrique durant el festival taurí de Chinchón, a Madrid
Jesulín de Ubrique té nova feina a Antena 3 i fa saltar la banca | GTRES

Durant molt de temps, Jesulín de Ubrique ha estat 'desaparegut' de la televisió perquè volia tenir una vida allunyada dels mitjans, i així ha sigut, excepte en moments puntuals.

📲 ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Sembla, però, que ara li ha trobat el 'gust' a reaparèixer després de participar en el programa de La 1, 'Dos parejas y un destino'. Per tant, el torero ha decidit fitxar per Antena 3. I és que, segons s'ha revelat, l'ex de Belén Esteban ha acceptat ser concursant de la segona temporada de l'espai 'El Desafío'.

Jesulín a 'El Desafío'

Fa uns dies arribava a la seva fi la primera edició de l'esmentat espai d'Antena 3. Un programa on diversos famosos s'han sotmès a tota mena de proves, algunes realment complicades com l'apnea, i ho han fet amb la finalitat de recaptar fons que han lliurat a causes solidàries i benèfiques.

L'actriu i presentadora Kira Miró ha estat la guanyadora d'aquesta primera temporada, que ja s'està treballant en la segona, gràcies a l'èxit d'audiència que ha tingut. Per aquest motiu, s'està procedint a fitxar els nous concursants i, segons ha publicat el medi 'FórmulaTV', Jesulín de Ubrique serà un d'ells.

Així doncs, per una gran suma de diners, el destre ha decidit posar-se a prova en aquest espai, presentat per Roberto Leal, i d'aquesta manera, ha acceptat -a fer tota mena de reptes; uns perillosos, altres divertits i uns tercers de gran complexitat.

Altres experiències televisives similars de Jesulín

Amb aquest nou projecte que té entre mans, el torero gadità torna a demostrar que li encanten les experiències diferents i atrevides. I és que cal no oblidar que no és la primera vegada que assumeix reptes gens fàcils a la televisió.

Així, hem de recordar que l'any 2013 va ser concursant d'un altre programa d'Antena 3: 'Splash, famosos al agua!'. Un espai on ell i els seus altres companys famosos realitzaven tota mena de salts espectaculars des de trampolins situats a elevades altures fins a l'aigua de la piscina.

Altres concursants per a la segona edició de 'El Desafío'

De moment, encara que no s'ha publicat el fitxatge de Jesulín d'Ubrique, la veritat és que només hi ha un concursant confirmat per a 'El Desafío 2'. I aquest no és altre que l'humorista i presentador Sergio Fernández, que és conegut com 'El Monaguillo'.  Aquest humorista és col·laborador habitual de 'El Hormiguero' i també ha pres part en altres programes d'Antena 3 com a 'Tu cara me suena'.

A Twitter fonamentalment s'està parlant d'aquest primer participant oficial, on uns internautes lloen el seu fitxatge mentre que a altres no els ha fet res de gràcia. I mostra d'això últim és que han deixat missatges com ara «Està a tot arreu» o «De debò? La que ens ve a sobre...».

A més, les xarxes socials s'estan omplint de rumors i travesses sobre altres famosos que participaran en aquesta nova edició de 'El Desafío', on un dels noms que sona amb més força és el d'Omar Montes. Aquest és un cantant que va saltar a la fama, fonamentalment, per la seva relació amb Isa Pantoja, la filla d'Isabel Pantoja.

És més, aquest romanç el va portar a participar en dos 'realities' de Telecinco: d'una banda, a 'GH VIP 6' i, d'altra banda, temps després a 'Supervivientes 2019', on va coincidir amb la qual havia estat la seva sogra i que va aconseguir guanyar-se-la. Així tot, caldrà esperar per anar descobrint la llista oficial de 'El Desafío 2'.


Comentaris

envia el comentari