Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Rocío Flores i el seu germà David Flores

Preocupa la salut de David Flores Carrasco després del pas de la seva mare Rocío

Després de 25 anys, Rocío Carrasco trencarà el silenci en un documental titulat 'Rocío, explicar la verdad para seguir viva'
Rocío Flores i el seu germà David Flores
Preocupa la salut de David Flores Carrasco després del pas de la seva mare Rocío | Catalunya Diari

Després de 25 anys sense fer declaracions sobre el conflicte familiar que la manté allunyada dels seus fills, Rocío Carrasco ha decidit fer un pas endavant i trencar el seu silenci. Així, la filla de Rocío Jurado ha acceptat una proposta de Telecinco per destapar la seva veritat davant milions d'espectadors, i mostrar la seva versió dels fets en un conflicte on només hem pogut empatitzar amb una de les cares de la moneda, la qual representa Antonio David Flores.

Preocupació per David Flores Carrasco després de la decisió de la seva mare

El col·laborador de 'Sálvame' al costat dels seus fills, fruit de la seva relació amb Rocío Carrasco, i amb la seva actual parella, Olga Moreno, ha creat una família unida i feliç que li ha brindat als seus fills l'estabilitat que necessitaven, especialment en el cas de David Flores Carrasco.

El jove, que pateix una anomalia genètica que podria tractar-se de la Síndrome d'Angelaman, un trastorn que causa problemes de desenvolupament, parla, audició i mobilitat, es va mudar amb el seu pare a Màlaga quan va complir la majoria d'edat i va tallar dràsticament la relació amb la seva mare.

Des de llavors, el jove ha pogut desenvolupar les seves capacitats al màxim i viure una vida plena al costat dels grans pilars de la seva vida: el seu pare, Olga Moreno i les seves germanes, Rocío Flores, i la benjamina de la família, Lola Flores Moreno.

«Tinc un petit artista a casa, toca una mica la guitarra i fa versions flamenques de les cançons de la Jurado. El meu fill se sacrifica i aconsegueix superar-se. Té un cap privilegiat, és molt intel·ligent, té una memòria bàrbara», assegurava un orgullós Antonio David Flores en una de les poques declaracions que ha ofert sobre el seu fill.

Aquestes li van costar una demanda per part de Rocío Carrasco, qui va denunciar la seva exparella per aprofitar-se «d'una persona que no està en les seves plenes facultats per obtenir un benefici econòmic». Tanmateix, en qualsevol cas, ara serà la cantant la que s'assegui en un plató de televisió a parlar dels seus fills, una situació que ha fet esclatar a Antonio David, conscient de les conseqüències que poden tenir les seves declaracions en la salut del seu fill.

A més, també preocupen els efectes que pot tenir aquest documental en la salut mental de Rocío Flores, que ha intentat acostar postures amb la seva mare malgrat els seus continus rebutjos. «No sé les conseqüències emocionals que tindrà per Rocío Carrasco i per a la seva filla, perquè tampoc hem escoltat la versió de la nena... Hem escoltat la d'Antonio David, però no la de la nena. Potser els hi hauria d'haver dit als fills abans d'explicar-ho als altres», assegurava Ana Rosa Quintana. «A la nena la destrossarà», deia la presentadora aquest matí en el seu programa, expressant el pensament de moltes altres persones.

Antonio David esclata després de veure el tràiler del documental de Rocío Carrasco

Antonio David Flores ha esclatat en directe després de veure el tràiler del documental que protagonitzarà la seva exdona Rocío Carrasco després d'anys de silenci. «Li han pagat molt per això? Li han pagat molt per explicar la veritat per seguir viva o explicar la seva veritat per seguir guanyant diners?», es preguntava el col·laborador de 'Sálvame', encara sense entendre el moviment que acaba de fer la mare dels seus fills.

De la mateixa manera que tots els espectadors, Antonio David Flores va poder observar un petit avanç del documental que li ha semblat poc, però que ha sigut suficient per posar-lo furiós. «Això és el que heu vist tots? No hi ha més res? No parlaré més, perquè tampoc vull equivocar-me, però s'acosta tempesta. Sabia que aquest moment havia d'arribar, ho tenia molt clar», ha advertit el col·laborador.