El cantant Àlex Casademunt deixant-se fotografiar en un esdeveniment públic

Judit Puig, la xicota d'Àlex Casademunt, no pot més i marxa

L'empresària ha pres una radical decisió després de la mort del cantant

Han passat dues setmanes des que va tenir lloc la mort d'Àlex Casademunt en un tràgic accident de cotxe, però el record del cantant encara segueix molt present. I és que són molts els amics, companys, seguidors i familiars del català que han lamentat la seva mort i li han dedicat unes paraules per acomiadar-lo.

Tots ells li han recordat des de l'afecte, i han destacat la gran persona que era, però el dolor de la seva pèrdua encara preval davant els bons records que ha deixat enrere. I això, al costat de la gran quantitat de missatges i imatges que han compartit totes les persones que coneixien i seguien a Àlex, han fet que Judit Puig, la seva parella, es vegi sobrepassada i hagi hagut de prendre una dràstica decisió.

La radical decisió de Judit Puig

El cantant va compartir els seus últims anys de vida amb ella, i gràcies a l'empresària va recuperar la il·lusió per l'amor que havia perdut després de les seves anteriors relacions. Àlex Casademunt va morir el passat 2 de març, així, han passat dues setmanes des de llavors i Judit segueix preguntant-se una vegada darrere l'altra com va poder succeir allò.

Segons la informació que han compartit des del diari 'ABC', l'empresària està «trencada i enfonsada», cosa que ara també ha estat confirmada per 'Jaleos'. Malgrat que la seva parella fos un personatge públic, Judit preferia mantenir-se al marge i que les seves xarxes socials fossin privades. Tanmateix, això no l'ha deixat exempta que hagi rebut una gran quantitat de missatges, i això ha derivat en la qual jove hagi pres una dràstica decisió.

L'empresària ha decidit tancar el seu compte d'Instagram per poder suportar la mort d'Àlex sense més estímuls negatius, i per allunyar-se de la gran pressió mediàtica a què s'ha vist sotmesa des que es va produir l'accident en què va perdre la vida la seva parella.

Tal com han assenyalat des de 'Jaleos', Judit tenia nombrosos records al costat del cantant en el seu perfil i només els podrà conservar si reactiva el seu perfil abans que passin 30 dies des que la va suspendre. D'aquesta manera, serà d'aquí a un mes quan es podrà descobrir si l'empresària voldrà eliminar aquest àlbum ple d'imatges del català, o si prefereix eliminar aquest àlbum que constantment li transportaria a l''extriunfito'.

No és d'estranyar que Judit hagi decidit allunyar-se durant un temps de les xarxes socials, ja que la filtració de la mort d'Àlex Casademunt tan sols uns minuts després que es produís l'accident va suposar que l'empresària s'assabentés d'aquesta punyent notícia a través d'Instagram.

Judit va veure el missatge que va escriure una persona anònima en què s'anunciava la mort de l''extriunfito' i, com va succeir amb molts altres amics i familiars de la víctima, es va assabentar de la pitjor manera del decés de la seva parella.

'SonSocks', l'empresa que compartia amb Àlex

Tot i que ha decidit allunyar-se de les xarxes socials, el compte de 'SonSocks', la marca de mitjons que va crear al costat del cantant, no ha estat desactivada. Àlex Casademunt i Judit Puig van fundar l'empresa l'any 2017 i des de llavors més de ser parella havien estat socis d'una firma que té la seva seu a Barcelona.

Tenien prevista la cita per signar la societat limitada de la companyia el passat 3 de març, fet que mai es va poder arribar a materialitzar perquè el fatal accident en què va perdre la vida el cantant va tenir lloc unes hores abans. Els mitjons de la marca són «elaborats artesanalment amb un producte 100% fabricat a Espanya i destacat per la seva qualitat i durabilitat» i ja els han lluït diversos rostres coneguts com a Kiko Rivera, Ares Teixidó o Irene Rosales.