Primer pla de Jesulín de Ubrique

Jesulín comprova que la seva filla no fa un bon ús dels diners que li envia

Jesulín de Ubrique ha estat massa generós amb la família

Jesulín de Ubrique pertany a una generació que ha conegut els anys daurats de la premsa rosa, ha guanyat molts diners gràcies al negoci. Indubtablement és un torero brillant, però ningú no pot negar que s'ha beneficiat de certs escàndols. La seva vida ha estat retransmesa a les portades de les millors revistes i això té un preu, per això ha amassat una fortuna tan suculenta.

Jesulín de Ubrique ha estat força condescendent amb els seus, sempre ha estat disposat a ajudar i mai ha fet cap retret. Amb Andrea Janeiro ha tingut certes diferències, però Belén Esteban ha reconegut que mai no li ha deixat de passar diners. La jove ha sabut invertir la manutenció que li passava el pare i actualment parla dos idiomes i té un títol universitari.

Primer pla de Jesulín de Ubrique a la plaça de toros
Jesulín de Ubrique torna a tenir relació amb Andrea Janeiro | GTRES

Jesulín ha rebut moltes crítiques perquè hi ha qui l'acusa d'haver-se desentès d'Andreíta, la filla que va tenir amb Belén Esteban. La col·laboradora s'ha assegut en una infinitat de platós assegurant que el torero ha tingut massa descuits. Tot i això, sempre ha deixat clar que sempre l'ha atès econòmicament ingressant uns diners de forma mensual.

Jesulín ha tingut molta sort amb Andrea perquè els mitjans la respecten força: ella es vol mantenir al marge i tots ho entenen. Però amb Julia Janeiro no pot dir el mateix, perquè vol ser influencer i per això ha de cridar l'atenció de la premsa. L'última cosa que ha fet ha estat un gran error i està rebent crítiques molt dures per part dels seus detractors.

El d'Ubrique ha comprovat que Julia ha obert les portes de casa seva a Instagram i el públic ha descobert tot el que amaga. Comparteix l'habitatge amb dos gats i ha triat una decoració que és a l'avantguarda de la moda. Els seus rivals pensen que hauria d'haver fet un ús millor dels diners familiars i haver seguit els passos de la seva germana Andreíta.

Jesulín de Ubrique està al corrent dels últims problemes

Jesulín, segons ha explicat Belén Esteban, va finançar els estudis de Julia Janeiro a Nova York, però la noia es va cansar i va tornar a Espanya. En el seu moment no va aprofitar l'oportunitat i ara està estudiant un grau a Madrid, encara que diuen que no està centrada. És cert que tot són crítiques sense fonament i que cap dels seus detractors no ha pogut demostrar res.

Fotomuntatge de Julia Janeiro i el seu pare Jesulín.
Jesulín de Ubrique sap el que ha fet la seva filla, Julia Janeiro | CatalunyaDiari

El torero ha intentat que la seva petita creixi al marge del focus mediàtic perquè sap que hi ha assumptes que són massa complicats. En una ocasió va concedir una entrevista i va reconèixer que la seva filla volia dedicar-se a les xarxes socials, una feina molt complicada. Ell li ha advertit del perill, però ella és molt madura i ha decidit assumir el risc.

El marit de María José Campanario està en negociacions amb una gran empresa per rodar un documental basat en la seva vida. Vol donar resposta a moltes preguntes, com ara com és la seva veritable relació amb Andrea Janeiro. Diuen que no és cert que se n'hagi allunyat de manera voluntària, potser hi ha algun motiu ocult.

Jesulín de Ubrique ha après dels seus errors

Jesulín ha tingut molta sort perquè Andrea és molt generosa i mai no li ha retret res, per això han tornat a estar junts. Segons ha sortit publicat, han reprès el contacte i ella no ha tingut en compte els errors del seu pare. Suposadament es va negar a pagar els seus estudis al Regne Unit, tot i que a Julia sí que li va permetre viatjar a Nova York.

▶️ Vídeo del dia

El torero d'Ubrique ha tornat a ser pare i s'ha adonat que no hi ha res per sobre dels petits. Ha après la lliçó i en els últims mesos ha vist força Andrea, la més gran de la família. Aquesta última es porta molt bé amb Maria José Campanario i amb tots els seus germans, està completament integrada.