Imatge de Jesulín de Ubrique.

Jesulín de Ubrique hauria confirmat el sorprenent nom del seu bebè

Jesulín de Ubrique i María José Campanario ja tindrien tot llest de cara a l'arribada del seu tercer fill i fins i tot tindrien clar quin nom posar-li

Jesulín de Ubrique i María José Campanario estan vivint un dels seus millors moments. El matrimoni compta els dies per poder veure la cara del seu tercer fill en comú i porten amb molta discreció l'embaràs. Així mateix, la família ja hauria decidit quin nom posar-li el seu fill poques setmanes abans del part. 

Al desembre de 2021, Jesulín de Ubrique i l'odontòloga van comunicar, a través de la revista Hola, que estaven esperant un fill. Ràpidament, es van fer ressò tots els programes i capçaleres de la premsa del cor i van donar més dades sobre aquest embaràs.

Tot i que s'ha parlat molt sobre el sexe i el nom, la parella ha volgut viure el procés amb total discreció.

Si alguna cosa tenien clara Jesulín i Campanario era que no volien que tota la informació sobre l'embaràs transcendís a la premsa. D'aquesta manera, el matrimoni ha estat diversos mesos sense parlar públicament del tema per preservar la seva intimitat. Tal és l'hermetisme amb què tracten el tema que la de Castelló podria haver donat a llum segons Ya es mediodía.

Fotografia familiar de Jesulín de Ubrique amb María José Campanario i els seus fills Júlia i Jesús.
Jesulín de Ubrique posa amb la seva dona i dos dels seus fills | GTRES

El programa conduït per Sonsoles Ónega va anunciar que diversos mitjans de comunicació tenen aquesta hipòtesi després dels darrers moviments de María José Campanario. La dona de Jesulín de Ubrique estaria totalment desconnectada, amb el mòbil apagat i sense donar senyals de vida. Estarà centrada en la seva família després d'haver donat a llum?

El part està previst per al 21 de juny malgrat els rumors que apunten que ja han estat pares un altre cop.

Tot i aquesta informació, fonts properes al matrimoni apunten que els metges haurien recomanat a Jesulín de Ubrique i la seva dona programar el part. L'únic que és clar és el sexe del nadó, ja que el mateix pare ho va confirmar a El Hormiguero fa uns dies.

Amb motiu de la seva participació a El Desafío, Jesulín de Ubrique va acudir com a convidat al programa de Pablo Motos. I va ser allà quan, en una relaxada i divertida conversa amb el presentador, va anunciar el que ja era un secret de domini públic. «Ja estem a la recta final i gairebé és un nen de El Desafío», declarava l'extorero en ple directe.

Jesulín de Ubrique i María José Campanario, tindrien clar el nom del nadó

Un cop revelat el sexe del nadó, molts han estat els noms que s'han especulat. Toñi de Barbate, una amiga del matrimoni, va parlar amb Socialité per treure'ns de dubtes i va anunciar el que possiblement serà el nom del nen. «Per tot el que ha passat segur que l'anomenaran Humberto com el seu avi patern», expressava l'andalusa.

Una actitud que dista molt de la dels familiars de Jesulín i María José. Des que es confirmés la notícia de l'embaràs, tots han estat preguntats pels reporters, però cap no ha donat alguna dada sobre la gestació. «Com a bons familiars, hem respectat que ells siguin els que donin la notícia», deia Beatriz Trapote a les càmeres d'Europa Press.

María José Campanario i Jesulín sortint de l'hospital
Jesulín i María José Campanario porten l'embaràs amb molt de secretisme | Mediaset

Potser ha actuat Julia Janeiro, la filla gran del matrimoni. Des que va fer la majoria d'edat, es va convertir en un dels personatges públics més buscats per la premsa. Per això mateix, cadascun dels seus moviments es converteixen en notícia i més encara després del seu èxit a les xarxes socials.

La segona filla de Jesulín d'Ubrique ha donat el silenci per resposta sempre que se li demana sobre l'arribada del seu nou germà. Això sí, malgrat que no doni declaracions, tots esperen amb ànsia veure la cara del nadó i gaudir d'ell al màxim.