Jesulín de Ubrique, molt enfadat: Les 3 persones que no van anar a l'enterrament del seu pare

El destre va donar l'últim adeu al seu pare amb notables absències

María José Campanario i Jesulín d'Ubrique arribant al funeral d'Humberto Janeiro el dilluns, 10 d'agost de 2020
L'absència de la mare del torer es va justificar perquè no volia prendre el protagonisme a ningú | Catalunya Diari

El dilluns 10 d'agost va ser un dels dies més tristos per la vida de Jesulín de Ubrique. El torer va haver de donar l'últim adeu al seu pare després de morir a conseqüència de complicacions derivades de la diabetis que patia des de feia anys. L'enterrament va tenir lloc el passat dilluns i Jesulín va notar l'absència de tres persones en concret. 

Belén Esteban, la seva filla Andrea Janeiro i la mare del torer Carmen Bazán van ser els rostres més esperats del moment, però que no van estar presents en aquell dia tan assenyalat. L'absència de la col·laboradora de 'Sálvame' s'entén, ja que són molts els anys d'enfrontament amb el pare de la seva filla, però que la neta major d'Humberto Janeiro no hagués estat present en el seu últim adeu i hagi donat suport al seu pare en un moment tan delicat, és més complicat d'entendre per a Jesulín. 

«Està molt, molt afectada»

De la mateixa manera, Carmen Bazán, mare de Jesulín de Ubrique, tampoc va ser present a l'enterrament del qual va ser marit seu i pare dels seus quatre fills. Una absència que va cridar molt l'atenció al programa 'Sálvame', on van explicar els detalls que van motivar aquesta decisió de la matriarca del clan. 

Carlota Corredera assegurava conèixer de bona mà la raó de l'absència de Carmen Bazán a l'enterrament d'Humberto Janeiro. «Ha preferit quedar-se a casa perquè pensa que en aquest moment ella no ha d'emportar-se cap mena de protagonisme», ha explicat la presentadora, afegint que Carmen «està molt, molt afectada» per la mort del seu exmarit. 

«És l'home més important de la seva vida»

«Es va separar i va ser una separació turmentosa, però és inevitable, és l'home més important de la seva vida i el pare dels seus fills, però no té cap intenció d'aparèixer» explicava Carlota, recalcant el dur moment que la mare de Jesulín de Ubrique estava passant. 

Però d'alguna manera, Carmen Bazán ha volgut estar present a l'enterrament d'Humberto, i tenir un bonic detall amb el seu exmarit. Entre les moltes corones de flors que es van poder veure, destacava una confeccionada amb roses vermelles on es podia llegir el nom de Carmen Bazán. Tot un detall que deixava constància del molt que sent la pèrdua dels pares dels seus fills.


Comentaris
Joana
I que esperaba de la seva filla Andrea i de Belen la nena no tenia cap vincle amd al seu avi i Belen res feia al cementiri va molt ve no esta al sepeli

envia el comentari