Jesulín de Ubrique con cara de sorpresa durante una entrevista

Jesulín de Ubrique i els seus germans, trencats a l'enterrament

Jesulín i la seva família honoren la memòria d'Humberto Janeiro

Jesulín ha hagut d'enfrontar a el moment més trist de la seva vida: celebrar una missa per commemorar la mort del seu pare. Humberto Janeiro va morir fa un any i la premsa es va vestir de dol per acomiadar-se del patriarca d'una família que ha donat molt de joc.

Jesulín de Ubrique s'ha reunit amb els seus germans i un grup de paparazzis ha estat testimoni de la trobada. Els reporters més audaços s'han adonat de dues absències estranyes: Beatriz Trapote i María José Campanario.

Víctor, Humberto, Carmen i Jesús han organitzat un funeral a l'Església Santa Maria de Guadalupe, situada a la localitat gaditana de El Bosque. Ningú ha esbrinat el motiu pel qual l'odontòloga no ha assistit a la cerimònia, cosa que ha despertat la curiositat de molts periodistes.

Jesulín de Ubrique tenia una relació molt especial amb el seu pare, tot i que María José Campanario suposadament es va interposar entre ells. Segons es va explicar, la dona del torero va apartar tots els Janeiro de Ambiciones, finca en què va viure la família durant molt de temps.

Carme, Víctor i Humberto s'han deixat veure visiblement afectats, ja que en el seu dia va ser una de les famílies més importants de la crònica social. La tieta d'Andreíta ha reconduït la seva vida i ja no vol saber res de el món de l'espectacle, postura que comparteixen els seus altres dos germans.

Víctor Janeiro acaba de ser pare i està centrat en la seva relació amb Beatriz Trapote, alguna cosa que sembla haver deixat de ser interessant. La periodista també ha perdut tota la seva fama i Humberto fill mai ha format part del negoci.

María José Campanario ha aconseguit tombar tots els seus rivals: ella i el seu marit són els únics supervivents. Fa anys, tots els Janeiro ocupaven les portades de les millors revistes, però actualment només queda el torero i l'odontòloga.

Jesulín recorda Humberto Janeiro

Jesulín de Ubrique ha reunit els seus éssers estimats per honrar la memòria del patriarca, cosa que ha despertat l'interès del públic. Humberto Janeiro va morir als 76 anys a causa d'una infecció originada per la seva malaltia: la diabetis.

L'esdeveniment ha tingut lloc en una església situada a cinc quilòmetres de Ambiciones, finca que va ser testimoni dels anys daurats de la família. L'any passat hi van estar tots, encara que en aquesta ocasió Campanar i Trapote han preferit no assistir-hi.

Els germans semblen estar més units que mai, sobretot ara que han de reunir forces per ajudar Carmen Bazán. L'exdona d'Humberto està passant per una etapa econòmica i de salut bastant delicada.

Sempre s'ha dit que Maria Josep no tenia bona relació amb la seva sogra, motiu pel qual està estava vivint amb la seva filla. Durant un temps, ha compartit molts moments amb Jesulín, però en els últims mesos està més a prop de Carmen Janeiro.

Jesulín vol protegir la seva família dels escàndols del passat

L'exparella de Belén Esteban és conscient que qualsevol dels seus moviments genera una gran polèmica i està intentant tenir cura de la seva família. Els seus germans porten molt temps allunyats del focus i vol impedir que tornin a protagonitzar algun escàndol.

Humberto Janeiro ha estat el membre més discret de Ambiciones, tot i que és el que més protagonisme ha tingut en els últims mesos. Alguns l'acusen de ser el responsable de la crisi econòmica de Carmen Bazán, tot i que ningú ha demostrat res.

El pare de Andreíta ha tornat a ocupar la portada d'una revista, encara que en aquesta ocasió no ha estat per un motiu alegre. No obstant això, té projectes força interessants sobre de la taula, així que tot fa pensar que no serà l'única publicació en la qual sortirà.