Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Jesulín de Ubrique mirant a càmera al programa 'El Hormiguero'

Jesulín de Ubrique té una nova oportunitat per reconciliar-se amb Andrea Janeiro

A Telecinco asseguren que de moment la relació entre pare i filla «és nul·la»

Jesulín de Ubrique torna a ser al centre de la polèmica per una notícia que ningú no hauria esperat. A Telecinco asseguren que Belén Esteban podria estar en crisi amb Miguel Marcos, cosa que afecta de manera directa Andrea Janeiro. Belén ha desmentit els rumors i assegura que es troba millor que mai, però encara hi ha gent que continua dubtant.

Jesulín de Ubrique va topar amb la realitat quan el seu ex va assegurar que «el veritable pare d'Andrea Janeiro és Miguel Marcos». La 'princesa del pueblo' insisteix que Miguel és l'únic que s'ha preocupat per la seva filla, una jove molt responsable i estudiosa. Belén no entén que el d'Ubrique li hagi girat l'esquena i reconeix que no el perdonarà mai.

Què passaria amb Andrea Janeiro si el marit de la seva mare desapareix de la seva vida? Hem de deixar clar que, malgrat la informació de 'Fiesta', Belén promet que el seu matrimoni està perfectament. El problema és que aquest rumor ha fet reflexionar el públic i han assenyalat Jesulín.

Muntatge de fotos de primer pla de Jesulín de Ubrique, Belén Esteban i Andrea Janeiro
Andrea Janeiro vol que els seus pares siguin discrets | España Diario

El torero té una nova oportunitat per recuperar la seva filla, que passarà unes setmanes a Espanya durant l'estiu. Diversos mitjans, com Informalia o En Blau, asseguren que Andreíta estarà amb la seva mare durant l'època estival. Aprofitarà Jesulín per fer-li una trucada i intentar recuperar el temps perdut?

Andrea Janeiro és molt generosa amb Jesulín de Ubrique

Jesulín, per motius que pocs entenen, sempre ha comptat amb el suport d'Andrea, que no li guarda rancúnia. Belén Esteban va revelar que quan va néixer Hugo Janeiro, l'últim fill de María José Campanario, Andreíta va viatjar per conèixer-lo. Després d'això, a 'El Programa de AR' van assegurar que la relació entre pare i filla era «nul·la» i «inexistent».

Ara, el d'Ubrique és a temps de recuperar Andrea. Té una nova oportunitat perquè la noia passarà l'estiu a Espanya. Ja hi ha estat per veure actuar Belén Esteban , que va debutar com a DJ a Torremolinos, municipi de Màlaga.

Muntatge de fotos de Miguel Marcos i Andrea Janeiro
Andrea Janeiro té una relació fabulosa amb el seu padrastre | España Diario

La 'princesa del pueblo' sempre ha dit que la seva filla, malgrat que hi està acostumada, sempre està disposada a parlar i perdonar. Ella no ha crescut amb rancúnia i per la seva banda no hi hauria problema. Ara només cal saber quina decisió prendrà Jesulín

.

Hi va haver un intent d'acostament quan Belén es va lesionar i va estar tres mesos immobilitzada. De fet, Esteban va reconèixer que Jesulín s'hi havia preocupat. Tot això, va caure en sac foradat, però, potser ara estem davant de la seva última oportunitat.