Primer pla de Jesulín de Ubrique

Jesulín de Ubrique perd la paciència i confessa que té problemes seriosos

Jesulín no ho va tenir gens fàcil

Jesulín de Ubrique ha estat al límit. Tot i que es declara un gran lluitador, de vegades no li queda més remei que llançar la tovallola.

Així es va poder comprovar fa uns dies al programa El desafío, on el torero va arribar fins a la semifinal. Durant la seva participació a l'espai va deixar molt clar que és una persona molt competitiva. Se'l va poder veure patir, però també gaudir de les seves victòries.

És cert que alguna vegada les proves no van sortir com ell esperava. El que el va portar a enfadar-se molt amb ell mateix. I és que va estar molt a prop de ficar-se a la final del format.

El repte que li havien preparat no va deixar ningú indiferent per la dificultat que comportava. Fins i tot, es va atrevir a fer algun retret als responsables del programa.

«Estic veient un nivell brutal, unes proves fabuloses. M'heu posat una prova que a l'únic que se li enreda la llengua és a mi. Aquí cadascú toca els seus pals i jo no toco cap pal de la meva prova», va començar dient.

Jesulín de Ubrique a Antena 3
Jesulín de Ubrique va destacar l'altre dia al programa d'Antena 3 | Antena 3

«A veure l'embolic on m'heu ficat», va dir en directe. Encara que ho digués en to de broma, també amagava una certa crítica.

Però per arribar a la final d'El desafío havia de superar un seriós obstacle. Tenia la difícil tasca d'aprendre a parlar en vuit idiomes diferents. Una proposta que no és normal al programa, ja que sobretot fan proves de caràcter físic.

Jesulín de Ubrique va intentar bromejar davant d'aquesta situació. Entre rialles confessava que el «van fer fora de l'escola per vell».

Explicava que el repte plantejat era molt complicat i que «patiria fins al final». En qualsevol cas, no tenia cap intenció de rendir-se, per la qual cosa va dir que «vaig a mort».

El marit de Campanario s'havia de fer entendre en sis idiomes i superar quatre frases. Va explicar resignat que aquesta prova «era una mica com de trànsit, però és clar que ho he donat tot. Aquí està la meva entrenadora», va intentar justificar-se.

Havia arribat a la semifinal com a tercer classificat i va haver de mesurar-se amb Raquel Sánchez Silva per aconseguir un lloc a la final. Durant nou setmanes va aconseguir treure amb èxit la majoria dels reptes que se li van plantejar, però aquest últim li va semblar molt complicat.

Jesulín d'Ubrique va gaudir de l'experiència

Jesulín de Ubrique es quedava fora de la final una mica trist. Això sí, després del seu esforç, alguns membres del jurat van intentar animar-lo. Va ser el cas de Juan del Val.

El marit de Nuria Roca va dir que «crec que has tingut molt mala sort amb aquesta prova en una semifinal. Però, bé, has fet el que has pogut i hem passat una bona estona», intentant animant-lo una mica.

Imatge de Jesulín de Ubrique.
El torero va gaudir molt de l'experiència | GTRES

El torero pot estar orgullós del seu pas pel programa d'Antena 3. Tornava a la televisió després d'un temps allunyat i ho feia amb un projecte que l'il·lusionava molt.

En qualsevol cas, malgrat quedar-se a les portes de la final, Jesulín pot estar orgullós del seu paper en el format. Va demostrar ser un gran concursant durant les nou entregues.