Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Jesulin d'Ubrique somrient

Jesulín de Ubrique pren una decisió inesperada per protegir el seu fill petit

Jesulín de Ubrique no vol que se'n sàpiga res

Jesulín de Ubrique té molt clar que farà tot el possible per protegir el seu fill. Després d'anys apartat dels mitjans, l'extorero va reaparèixer en una exclusiva anunciant el naixement del seu quart fill. Una notícia totalment inesperada que va enxampar tothom per sorpresa.

Des d'aquesta entrevista no vam saber res més sobre el nen, ni tampoc hi ha hagut imatges del bebè ni exclusiva, tal com s'havia especulat. El marit de María José Campanario va optar pel silenci més absolut i així continua sent. Per això, veure la seva mare parlar sobre el primer aniversari d'Hugo va fer que Jesulín reaccionés.

Jesulín de Ubrique i la seva ferma determinació

Jesulín de Ubrique va decidir fa temps que el millor per a la seva família era apartar-se dels mitjans de comunicació. Mai va entrar en polèmiques públiques amb Belén Esteban per més que aquesta l'empenyés a parlar, i va optar pel silenci.

Aquest silenci només ha perjudicat la seva imatge pública i ha estat beneficiós per a la seva família. La col·laboradora de 'Sálvame' continuava reptant-lo i la seva negativa a parlar només feia que augmentar l'enuig de Belén.

Primer pla Jesulín d'Ubrique en el programa de 'El Hormiguero' el dia 04 de maig de 2023
Jesulín prohibeix a la seva família parlar de la seva vida íntima. | Europa Press

L'únic que va trontollar la tranquil·litat mediàtica del clan va ser el naixement d'Hugo. L'expectació va ser màxima, però la família va fer pinya i no van comentar res del petit. No hi va haver exclusiva per presentar-lo ni una imatge de la sortida de l'hospital.

Per això, quan Carmen Bazán va revelar com havia estat el primer aniversari del seu net, Jesulín s'hi va posar les mans al cap. El seu malestar va ser evident i s'hi va publicar que va renyar la seva mare per anar-se'n de la boca.

Foto de Carmen Bazán al carrer somrient
Jesulín va renyar Carmen Bazán per anar-se'n de la boca. | Europa Press

Tant ell com María José tenen clar que volen protegir el petit i, per això, han pres una determinació. Pel que sembla, Jesús li hauria demanat a la seva mare que no es pronunciï mai més sobre Hugo i que no tregui a la llum les seves intimitats. La matriarca sempre ha estat disposada a atendre la premsa, però aquesta vegada s'ha passat de la ratlla. Per evitar que es torni a repetir, Jesulín s'ha plantat i ha deixat clar a tota la família quines són les directrius que cal seguir.

Jesulín de Ubrique no vol que es parli de la seva família

Jesulín i la seva dona han fet pinya per evitar que transcendeixin a la llum aquells aspectes de la seva vida íntima. Fa anys que no col·laboren amb la premsa i només van concedir una entrevista anunciant l'embaràs del seu tercer fill.

Des d'aquell moment van blindar completament l'embaràs i el naixement d'Hugo amb l'única intenció de protegir-lo. Les vegades que el pare d'Andrea Janeiro era preguntat pel petit, aquest eludia fer qualsevol comentari del petit i dels seus altres tres fills.

Foto de Jesulín de Ubrique i María José Campanario junts mirant a càmera
Jesulín i la seva dona tenen molt clar que faran l'impossible pels seus fills. | Europa Press

Aquest silenci es va fer extensible també a tota la família Janeiro per desig exprés del matrimoni. Un desig que han tornat a reiterar després de la ficada de pota de Carmen Bazán. «Tinc molt clar que defensaré a capa i espasa la privacitat total i absoluta dels meus fills, dels quatre», va manifestar.

«No passaré cap línia que pugui perjudicar els meus fills en qualsevol aspecte. Des que tu hi poses una línia i tu ets el primer que no la passa, les ha de respectar tothom», va afegir a la seva entrevista a 'Mi casa és la tuya'.

Amb aquestes paraules deixa clar que ningú, inclosa la seva família, té permís per parlar dels seus fills. Ara bé, sí que va parlar va ser del seu matrimoni amb María José i de com es troba després de ser diagnosticada amb fibromiàlgia.

Després d'un any i mig, Campanario era captada pels fotògrafs fa uns dies amb motiu de l'aniversari d'Hugo. Es tractava de la seva primera aparició després de tornar a convertir-se en mare i recloure's a casa.