Jesulín de Ubrique amb cara de sorpresa durant una entrevista

Jesulín de Ubrique reapareix sense María José Campanario, però amb una altra dona

L'absència de María José Campanario va eclipsar la reaparició de Jesulín en un esdeveniment taurí en què participava el seu germà

Jesulín de Ubrique ha reaparegut en l'esfera pública després de molt temps desaparegut. Ho va fer acompanyat d'una amiga i les especulacions s'han apoderat de les xarxes socials. El torero feia molt  temps que no sortia davant de les càmeres. Després de la gravació del programa de riscos d''Antena 3 El Desafiament', no s'havia tornat a saber res d'ell.

Aquesta situació s'ha accentuat després de l'última polèmica que ha envoltat a la seva família. L'ex del seu pare, Camila Naranjo, va relatar alguns successos que els van posar en evidència, i el conflicte es va reobrir de nou. Víctor va ser l'únic integrant de la família que va oferir algunes declaracions al respecte i va desmentir les paraules que s'havien dit a 'Sálvame'. No obstant això, el pare d'Andrea s'ha mantingut en silenci i ocult davant la pressió mediàtica que podria afectar-li.

Aquesta setmana s'ha celebrat a la plaça de toros gaditana de Villamartín, a Andalusia, una corrida de toros en què ha participat Víctor Janeiro i que han presenciat molts. No obstant això, aquest l'esdeveniment familiar s'ha vist eclipsat, paradoxalment, per l'absència de María José Campanario.

Jesulín de Ubrique reapareix del braç d'una altra dona

El torero ja ha acabat les gravacions del programa que el retornarà a l'esfera mediàtica nacional. Abans de l'emissió d'aquest format de desafiaments, ha volgut estar present en un esdeveniment en el qual participa el seu germà petit. Feia molt temps que no es deixava veure davant de les càmeres, però aquesta ocasió valia la pena. No ha volgut perdre la participació de la seva germana i ha acudit a l'esdeveniment envoltat de la seva família i una amiga.

Entre els assistents hi havia Beatriz Trapote, al costat dels seus dos fills grans, i els germans del protagonista de la tarda. La filla petita de la periodista es va quedar a casa de la seva àvia Carmen Bazán. El més curiós de l'escena va ser que Jesulín de Ubrique va acudir a l'esdeveniment acompanyat d'una amiga i no de la seva dona. És habitual que María José no acudeixi a aquest tipus d'espectacles, però aquesta ocasió ha cridat l'atenció.

Es desconeix la identitat de la persona que va acompanyar Jesulín, però l'escena deixa oberta la porta a les especulacions. De fet, durant la seva estada a l'arena se'ls va poder apreciar molt compenetrats i comentant cadascuna de les actuacions que van presenciar. Molts han assegurat que es tracta d'una amiga especial, mentre que altres neguen la possibilitat d'això. Seria estrany que Jesulín es deixés veure acompanyat per una suposada amant davant de tot el món.

L'allunyament de la família de la premsa és ja un fet

Tant a l'entrada com a la sortida, els reporters el van abordar per aconseguir qualsevol declaració. Moltes preguntes feien referència als conflictes familiars i la nova polèmica suscitada pel programa de TelecincoPerò Jesulín es va mostrar seriós i callat, com és habitual des de fa un temps. Abans no dubtava a respondre a les qüestions dels periodistes i oferir la seva opinió sobre qualsevol tema, però aquesta actitud és passada.

De fet, Jesulín va ser preguntat sobre l'absència de la seva dona i sobre el seu estat de salut, però la resposta va ser la mateixa. Des que els conflictes van assotar la seva família, tots s'han mostrat molt hermètics amb la premsa i eviten donar qualsevol detall sobre les seves vides. La família ha preferit mantenir el silenci i no comentar res sobre l'absència de la dentista. Lluny queden ja els enfrontaments amb la premsa, i l'actitud que han pres els desvincula de l'actualitat rosa.