Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Jesulín de Ubrique mirant a càmera al programa 'El Hormiguero'

Jesulín de Ubrique va ser el primer a destapar el secret més amagat de Carmen Bazán

L'extorero confessa allò que treu de polleguera la seva mare

Jesulín de Ubrique va començar fa mesos el seu tour televisiu anunciant la seva estrena al nou programa de La Sexta. Després d'anys sense aparèixer als mitjans, l'extorero sembla haver agafat el gust a la televisió. Fa temps el vam veure a 'El Desafío' on la María José va patir especialment amb alguna prova, i ara ha revelat el seu vessant més personal.

Amb motiu del programa 'El camino a casa' que es va estrenar fa setmanes, de Ubrique va ser el primer a fer un viatge al passat. El vam veure molt emocionat davant de tants records de la seva infància, però va ser a 'El Hormiguero' on va destapar el secret de la matriarca del clan.

Jesulín de Ubrique confessa allò que la seva mare sempre li retreu

Jesulín de Ubrique va decidir fa temps allunyar-se dels mitjans i mantenir un perfil baix. No va entrar mai en polèmiques amb Belén Esteban, ni de bon tros ha parlat sobre la filla que van tenir en comú. Per ell resulta fonamental complir la promesa que li va fer a l'Andrea de no parlar-ne en cap mitjà públic.

Per més que això li suposés un augment considerable del seu caixet, ell sempre ha donat el fet de no tornar mot per resposta. Del que sí que ha parlat sense problemes és de la seva infància i d'aquells moments que més l'han marcat.

Primer pla Jesulín d'Ubrique en el programa de 'El Hormiguero' el dia 04 de maig de 2023
De Ubrique va confessar a 'El Hormiguero' allò que la seva mare sempre li retreu | Europa Press

Un d'ells i que sempre té present, ja que se sol repetir amb assiduïtat, és el que la seva mare Carmen Bazán sempre li retreu. Tenint en compte el viatge al passat al programa 'El camino a casa', el Jesulín va treure a la llum el seu nen interior.

Una manera de ser que als 49 anys encara té molt present i que a la seva mare la treu de polleguera. «Així i tot m'agrada ser nen. La meva mare em diu: "estàs com els nens petits", però a mi m'agrada ser infantil», va afirmar.

Foto de Carmen Bazán, mare de Jesulín de Ubrique, somrient mirant a càmera
Carmen Bazán no soporta la vena infantil de Jesulín de Ubrique | Europa Press

El caràcter de Jesulín de Ubrique sempre ha estat amable i divertit. En els seus anys com a torero sovint feia broma amb els reporters, tot evidenciant que, malgrat el risc de la seva professió, ell en gaudia. També el vam veure participant en una de les sagues de 'Torrente', on va gaudir com un nen.

No obstant això, aquest costat infantil del Jesulín treu de polleguera la seva mare. Tant, que li agradaria que canviés, però que ell té clar que mai ho farà.

Jesulín de Ubrique i les seves discrepàncies amb Carmen Bazán

Amb la seva confessió, Jesulín de Ubrique va reconèixer que hi ha certes diferències entre ell i la seva mare. Bazán no admet certs comportaments del seu fill i ell tampoc accepta que ella se salti les recomanacions a la torera.

Sobretot les que tenen a veure amb esbombar la seva vida íntima. La matriarca del clan Janeiro sempre s'ha mostrat col·laborativa amb la premsa i ha donat detalls que hauria d'haver guardat en secret.

Foto de Carmen Bazán al carrer somrient
Carmen Bazán i Jesulín de Ubrique solen tenir moltes discrepàncies | Europa Press

L'últim d'ells va molestar especialment Jesulín de Ubrique, ja que va explicar com havia estat el primer aniversari del seu fill Hugo. En aquell moment, el marit de María José Campanario va deixar aparcada la seva part infantil per treure la vena de pare protector. Va recriminar-li a la seva mare haver parlat més del compte, i aquest va prendre la determinació de no tornar a atendre la premsa.

Sembla evident que el caràcter de Jesulín de Ubrique és el principal motiu de les discussions entre mare i fill. Tot i això, pel pare d'Andrea Janeiro el fet de poder participar a 'El camino a casa' va suposar un desfogament. Veure la casa on es va criar amb els seus pares i els seus germans va acabar emocionant-lo, i no va poder evitar les llàgrimes.

Una imatge mai vista del torero que va mostrar aquell nen interior que tantes vegades treu de polleguera la seva mare.