Primer pla de Pepe Navarro posant en un photocall mirant a càmera

El secret de Pepe Navarro surt a la llum: es confirmen les sospites d'Ivonne Reyes

Una persona que va treballar amb el presentador se sincera sobre com és en realitat

La figura de Pepe Navarro sempre ha generat molts dubtes i incògnites. Ara, una persona que va estar molt a prop a l'icònic presentador d''Esta noche cruzamos el Mississippi' ha revelat com és treballar amb ell.

Estem parlant, ni més ni menys, del català David Valldeperas. L'exdirector de 'Sálvame' s'ha sincerat i revelat com va ser la seva experiència treballant amb ell, la qual recorda com a «fotuda». D'aquesta manera, es destapa el secret de Pepe Navarro sobre el seu veritable caràcter. Recordem que, durant anys, Ivonne Reyes ha mantingut una guerra oberta amb el presentador, on ha mantingut sempre que «no té un caràcter gaire conciliador».

Valldeperas parla sobre com és en realitat Pepe Navarro

Les darreres declaracions del barceloní no han deixat indiferent ningú. L'exdirector de 'Sálvame' se sincerava sobre els seus inicis i com va començar el seu camí professional dins el món de la comunicació.

El periodista català ha ofert una entrevista incendiària per a RAC1, on ha parlat sense embuts sobre com va ser treballar braç a braç amb Pepe Navarro. Les seves paraules han estat molt sorprenents, ja que sembla que no manté un record gaire positiu del seu pas pel programa 'Ruffus & Navarro Unplugged'. El programa s'emetia a TVEdurant 2005 fins a 2006. Sense gaires miraments, Valldeperas confessa que treballar amb Pepe Navarro va ser «una experiència fotuda».

Captura del programa 'Sálvame' del dimecres 24 de maig, on apareix David Valldeperas amb rostre molt seriós
Valldeperas parla sobre com és en realitat Pepe Navarro com a company de feina. | Mediaset

MadridRNE.

«Jo vaig pensar: "si tots els treballs a Madrid són així, vull tornar-me'n ja". Va ser molt complicat, Navarro estava ancorat, volia replicar tot el que feia al 'Mississippi', va ser difícil i les audiències mai van ser bones», assegura.

Ara bé, el que més ha sorprès de les seves paraules és la curiosa anècdota que va arribar a viure a la redacció del programa. El català Valldeperas s'aventurava a revelar una anècdota que va viure quan va treballar al programa de Navarro i que no oblidarà: «Recordo el cap de guionistes trucant al seu psiquiatre des del telèfon de la meva taula, la gent cridant…». Sens dubte, un clar exemple de l'estrès a què estaven sotmesos en aquell programa.

Pepe Navarro no li ho va posar gens fàcil a Valldeperas

Sembla que el caràcter exigent i perfeccionista de Pepe Navarro no li ho posava gens fàcil a la resta de redactors i periodistes del format. Tothom sap que Navarro és un comunicador molt meticulós amb la seva feina, i així ho ha demostrat durant tota la seva carrera.

Pepe Navarro a l'espectacle 'Esencia' a Madrid
Pepe Navarro sempre ha estat molt exigent amb la seva feina. | GTRES

El periodista de Barcelona ha revelat així el secret sobre com és en realitat treballar amb una de les figures més importants del món de la comunicació d'Espanya. Aquestes paraules de l'exdirector de 'Sálvame' són més que significatives, ja que confirmarien el que sempre ha mantingut Ivonne Reyes sobre el caràcter de Pepe Navarro.

Al marge d'això, el presentador i la model veneçolana continuen amb una guerra oberta que sembla que mai no acabarà.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!