Captura d''El Programa de Ana Rosa' amb Patricia Pardo en primer pla el 10 de juliol de 2023

Patricia Pardo parla sense embuts de l'exclusiva milionària de Tamara Falcó

Patricia Pardo s'ha sincerat a 'El Programa de AR'

Patricia Pardo ha pres les regnes d' 'El Programa de AR' i ha aprofitat per revelar el que pensa sobre el casament de Tamara Falcó. És el tema del moment, però la periodista creu que s'estan creuant els límits i que s'està parlant massa de la notícia. Ha pronunciat una frase que causa sensació perquè realment és el que tothom pensa.

Patricia Pardo, fent gala de la professionalitat que la caracteritza, no ha entrat en detalls, però sí que ha manifestat la seva postura. «El millor del casament és que ja ha passat», ha comentat en to d'humor mentre els companys aplaudien el gest. Després ha comentat el vestit de Tamara, que sembla una còpia d'un disseny d'alta costura.

Patricia ha mostrat una imatge en pantalla d'una altra peça molt similar a la que ha lluït la marquesa de Griñón. «És pràcticament igual, és el mateix vestit», insisteix. Després ha reflexionat sobre les pistes que Tamara Falcó ha anat donant sobre el vestit nupcial.

«Van dir que seria atrevida i és mentida perquè aquest vestit és molt clàssic, no ha arriscat gens», reflexiona Pardo. Creu que s'han donat pistes contradictòries i un expert en moda que estava al plató d' 'El Programa de AR' hi està d'acord.

Captura d''El Programa de Ana Rosa' parlant sobre el vestit de Tamara Falcó el 10 de juliol de 2023
Tamara Falcó està rebent moltes crítiques | Mediaset

«Ella és molt clàssica, podria haver demanat aquest vestit en color blanc i ja està perquè així sembla de 'Juego de Tronos'». Patricia ha entrevistat aquest professional i els seus col·laboradors han parlat sense embuts sobre els 'looks' del casament.

Tamara ha cobrat un milió d'euros per aquesta exclusiva, per això els col·laboradors d' 'El Programa de AR' ho han d'analitzar tot.

Patricia Pardo aporta una dada clau sobre la gran exclusiva

Patricia creu que Tamara va trencar el contracte amb Sophie et voila perquè no van voler replicar el vestit que ha portat. Diuen que Falcó ha participat en la confecció del vestit i Pardo ha llançat una pregunta clau per entendre què passa.

Primer pla de Tamara Falcó molt somrient durant la seva preboda a Madrid el 7 de juliol de 2023
Patricia Pardo no es talla a l'hora de parlar de Tamara Falcó | Europa Press

«Un dubte, aquesta inspiració és de Tamara Falcó? Potser ella va anar amb aquest vestit a la primera marca i li diguessin que no, per això se'n va anar a Carolina Herrera».

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

'El Programa de AR' ha deixat clar que Carolina Herrera va imposar les normes perquè és una marca de prestigi. La dissenyadora és amiga d'Isabel Preysler, però no podia jugar-se el seu prestigi en un esdeveniment tan assenyalat.

Gràcies a això, Pardo ha descobert que el vestit de Tamara no n'és una còpia.Tamara no ha pagat el vestit, forma part del contracte milionari que ha signat per patrocinar el casament.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS les hores més barates de la LLUM, ara al teu WhatsApp! Planifica rentadores, cuina i planxades!