Primer pla de Jesulín de Ubrique

Jesulín de Ubrique fa saltar les alarmes: la infidelitat gairebé arruïna el bateig

Jesulín de Ubrique, de pedra amb la infidelitat

Jesulínde Ubrique ha vist que el protagonisme que havia aconseguit per la seva última exclusiva ara li ha robat algú de la seva família.

En concret, es tracta del seu germà petit, Víctor Janeiro. I és que ha sortit a la llum que, suposadament, hauria estat infidel a la seva dona, Beatriz Trapote.

Una notícia que, a més a més, s'ha produït en un moment molt complicat. Just s'ha revelat a la televisió quan el matrimoni ha decidit celebrar el bateig de la seva filla petita. Per això, l'esdeveniment s'ha vist entelat d'alguna manera.

Víctor Janeiro i Beatriz Trapote a 'Déjate querer'
Jesulín de Ubrique s'assabenta d'una suposada infidelitat del seu germà a la seva dona. | Telecinco
 

Jesulín de Ubrique, de pedra amb la infidelitat

El marit de María José Campanario, com tota la seva família, a excepció de la seva filla gran, han celebrat un bateig a la família fa pocs dies. La seva neboda Brenda, d'un any i mig, ha rebut aquest sagrament, després d'haver-lo hagut d'ajornar per culpa de la pandèmia.

Aquesta cita especial s'esperava que fos molt feliç per al clan, però no ha estat tan alegre com es pretenia inicialment. Tot perquè al programa Ya es verano s'ha emès el testimoni d'una dona, Irene López, que ha posat Víctor contra les cordes. Ha revelat que el torero ha estat infidel amb ella a la seva parella.

Jesulín de Ubrique ha vist que aquest espai ha donat credibilitat a aquesta dona, que ha explicat la seva relació amb el marit de Trapote. Així, ha confessat que han estat quatre anys intercanviant missatges via WhatsApp i alguns molt pujats de to. Fins i tot no ha tingut cap mena d'objecció a ensenyar alguns dels missatges on ell suposadament li dedica adjectius com «guapíssima» i «calenta».

El germà de Jesulín sembla, per tant, que ha enganyat la seva dona practicant sexting. Sí, perquè, tot i que Irene ha reconegut que ell va voler quedar alguna vegada, no van arribar a veure's cara a cara.

Captura de 'Ya es verano' amb els suposats missatges de Víctor Janeiro a la seva amant.
Jesulín de Ubrique s'assabenta dels missatges íntims de Víctor amb la seva presumpta amant. | Telecinco
 

Jesulín de Ubrique no s'ho pot creure

El pare d'Andrea Janeiro ha pogut veure que López ha volgut deixar clar que diu la veritat. Per això, ha ensenyat també als col·laboradors de Ya es verano les fotos sexuals que el marit de Beatriz li ha enviat. Unes fotos en què, pel que sembla, li ensenyava el seu òrgan sexual.

Absolutament escandalitzats ha deixat els integrants de l'equip amb les imatges esmentades.

Però, per si no n'hi hagués prou, Jesulín de Ubrique ha vist com la convidada exposava amb absoluta rotunditat que el menor dels Janeiro no ha estat infidel només amb ella. Ha dit que sap que hi ha més dones amb qui actua de la mateixa manera. Ho ha fet afirmant: «A més d'una noia d'Alacant, hi ha un altre personatge televisiu conegut que té vídeos de les mateixes característiques amb ell».

Primer pla de Beatriz Trapote.
La cunyada de Jesulín de Ubrique, segons la presumpta amant de Víctor, està sent enganyada. | GTRES
 

Aquestes dades segur que han provocat un gran dolor a tota la família i, de manera especial, a Trapote. I n'és conscient Irene, que ha intentat justificar el seu testimoni. Les seves paraules exactes han estat aquestes: «No hauria trucat mai per explicar això, però es va filtrar, em van preguntar i vaig dir que sí perquè soc sincera».

«Em fa pena per ella, perquè no crec que ningú es mereixi assabentar-se d'una infidelitat d'aquesta manera».

Sigui com sigui, caldrà esperar per veure si el torero i la seva dona decideixen fer declaracions sobre això. El que és innegable és que aquesta informació li va molt bé per adquirir protagonisme. És clar, per convertir-se en un dels concursants que més interès despertin al reality Pesadilla en el paraíso, en què participarà, i que començarà molt aviat.