Miguel Marcos

Miguel Marcos, en xoc en descobrir que no tornarà: està il·lusionada amb un altre

Miguel prefereix no pronunciar-se

Miguel Marcos sap perfectament on és el seu lloc, per això ningú no el pot acusar d'haver comès cap error. Ha estat a l'ombra des que va començar la seva relació amb Belén Esteban, mai no ha parlat amb la premsa i això que tingut moltes oportunitats per fer-ho. Tant ell com la seva dona s'han quedat de pedra perquè han descobert els plans d'una bona amiga de la família: Anabel Pantoja.

Miguel Marcos és conscient que la sevillana ha començat una nova vida, per això no vol tornar al seu antic domicili. Quan estava amb Omar Sánchez es va instal·lar a les Canàries, però ara no se sent còmoda a l'illa i ha decidit viatjar sense control. Després de tornar de Supervivientes va estar a diversos punts d'Espanya i, més tard, va començar la seva aventura de debò.

Foto d'Anabel Pantoja.
Miguel Marcos sap què passa a la crònica social. | Telecinco
 

Miguel mai s'ha pronunciat sobre cap tema polèmic i no ho farà ara, però és evident que té una opinió força clara. L'amiga de la seva dona està superant el divorci de la millor manera: gaudint de la vida i del seu nou xicot. Està tan il·lusionada amb Yulen Pereira que s'ha oblidat d'on és casa seva, vol recórrer la geografia espanyola al seu costat.

Miguel, gràcies a una investigació del grup Europa Press, ha descobert que Anabel ha fet les maletes per visitar Menorca. Ha estat a Egipte, en un hotel a la vora del Nil, i després ha gaudit de les platges d'Eivissa, però té ganes de més. Per això ha agafat un avió per passar uns dies a les Illes Balears acompanyada del nou amor.

▶️ Vídeo del dia

El marit de la tertuliana, amb la discreció que el caracteritza, no ha fet cap comentari sobre aquest tema. Sempre tracta els periodistes amb molta educació, però no entra en jocs que no li interessen perquè vol ser prudent. Sap que el més encertat és estar en un segon pla, cridar l'atenció no beneficia ningú.

Miguel Marcos entén que la seva dona ho hagi passat malament

Miguel sap millor que ningú què significa Anabel Pantoja per a Belén Esteban, però la de Paracuellos no ha pogut fer res per ajudar-la. Es va comprometre a defensar-la mentre concursava a Supervivientes 2022 i no va poder complir la seva promesa per un problema mèdic. Va tenir un accident laboral que la va deixar en cadira de rodes, no es podia moure de casa seva.

Belén Esteban i Miguel Marcos
Miguel Marcos sempre dona suport a Belén Esteban. | CatalunyaDiari
 

El conductor d'ambulàncies coneix de primera mà el perill de la fama, per això s'estima més ser previngut i mantenir les distàncies. És possible que la neboda d'Isabel Pantoja estigui jugant amb foc perquè s'està exposant massa. Quan es vulgui adonar no podrà tornar enrere perquè el públic sempre té ganes de més, mai no se'n cansa.

Miguel respecta totes les amistats de la seva dona, de fet, amb Anabel té una relació força propera. Belén l'anomena «la meva gordi», passen molt de temps juntes fora de càmeres i parlen per telèfon diverses vegades a la setmana. El sanitari té molt bona fama entre els amics de la tertuliana, es porta bé amb tothom perquè és molt extravertit.

Miguel Marcos ha descobert els nous plans

Miguel s'assabenta de tot el que passa a la crònica social per si pot ajudar la seva dona en alguna cosa. No hi participa, però sempre té preparada una reacció amable. Per exemple, quan Belén va fer la seva última entrevista, ell li va enviar un missatge a través de les xarxes socials.

El sanitari sap que la companya de la seva dona no té cap intenció de tornar a casa seva a les Canàries. Vol gaudir de l'estiu amb Yulen, que s'ha convertit en la seva veritable il·lusió. Sap que la relació va per a llarg perquè està convençuda que ell està plenament enamorat.