Kiko Rivera amb un mocador al cap.

Kiko Rivera sap que marxarà del país i deixarà els petits de casa desprotegits

Kiko Rivera, contrariat després de saber que la seva mare els deixarà sols

Kiko Rivera sap que la seva mare tornarà a Amèrica per prosseguir amb una gira que ja va començar fa uns mesos a Sud-amèrica. Isabel Pantoja farà diversos concerts a grans ciutats com Nova York, Chicago, Los Angeles, Houston i Miami abans de cantar també a Puerto Rico.

Però, sembla que Isabel ha exigit certes condicions en aquesta gira per acceptar cantar a tots aquests llocs.

«Tots els requisits per treballar als Estats Units estan en complet ordre i aprovats. Ho estan d'acord amb els documents lliurats a tots els promotors de la seva gira a terres nord-americanes per a aquest any». Així ho va exposar un diari porto-riqueny fa un mes.

Kiko Rivera no pot evitar que marxi un bon temps

Recordem que a la passada gira del mes de maig, la mare de Kiko Rivera es va deixar veure per diversos països llatinoamericans com Perú, Xile o Argentina. En tots ells, la cantant espanyola va tenir un gran èxit i va voler agrair el suport mostrat pels seus seguidors més acèrrims a través de les xarxes socials.

Kiko Rivera i Isabel Pantoja s'apropen, pero amb una condició
Kiko Rivera i Isabel Pantoja en una imatge d'arxiu | GTRES

«Amèrica, gràcies de tot cor, el meu agraïment per fer-me sentir així, sé que va ser recíproc per tot el que va passar en aquelles màgiques nits. A Buenos Aires, la meva Argentina,  a Monticello, el meu estimat Xile,  a Lima, el meu Perú. Van ser nits d'emocions, d'amors i de música. Desitjant que aviat tornin a passar nits com aquestes. Molts petons des del meu cor i una vegada més, GRÀCIES AMÈRICA!», finalitzava el post de la cantant més elogiada d'Espanya.

Ara ja pensa en aquesta nova gira pel nord del continent americà. Però hi ha detalls sobre les seves exigències a l'hora de fer aquests nous concerts que criden molt l'atenció.

L'artista no els ho ha posat fàcil en aquesta negociació amb els promotors dels concerts que farà en pocs mesos. I és que hauria posat una condició insalvable per poder actuar a Nova York el pròxim mes de novembre.

Kiko coneix les exigències d'Isabel Pantoja per tornar als escenaris

Així ho ha expressat Gonzalo, un periodista argentí que ha parlat amb Socialité per revelar tot el que va relacionat amb la nova gira que protagonitzarà la mare de Kiko Rivera.

Kiko Rivera i Isabel Pantoja
Kiko Rivera no es pot creure el que ha demanat Isabel Pantoja | Catalunya Diari

Segons l'entrevistat, «Isabel ha tornat a exigir a la gent que la contracta que no vol tenir cap mena de contacte amb la premsa. No vol notes, no vol premsa, no vol periodistes».

La cantant és força famosa al continent americà i molts dels seus fans podran gaudir d'algun dels seus concerts. Estem segurs que seran tan èpics com els del mes de maig passat. Ella ja es prepara, ja que tornarà a Espanya amb més de dos milions d'euros al compte corrent després de cantar en tots aquests futurs concerts.

Isabel Pantoja exigeix un avió privat per viatjar als Estats Units

«Ara la Pantoja cobra molt més. Per cadascun d'aquests xous s'estaria embutxacant 250.000 euros. Això vol dir que quan Isabel surti dels Estats Units s'haurà embutxacat 2.250.000 euros», va explicar el periodista argentí.

Imatge d'Isabel Pantoja a l'Orgull de Madrid.
Isabel Pantoja a la gala de l'Orgull Gay a Madrid | EP

Aquesta quantitat de diners és el que ha provocat l'enuig d'algunes de les persones que han estat partícips de l'arribada de Pantoja a Amèrica. La cantant ha demanat un avió privat per complir el seu desig d'evitar trobar qualsevol mena de reporter de premsa.

«Va fer una petició extraordinària a la gent que la contracta als Estats Units perquè li enviïn un jet privat, amb un cost de 130.000 euros. Un jet per viatjar de Madrid a Nova York i així evitar tota la premsa. Diu que sense aquesta condició no actuarà, tot i tenir-ho tot ja signat», va afirmar Gonzalo en ple directe.