Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Julia Janeiro seriosa

Julia Janeiro sap el motiu pel qual els seus pares van incomplir la promesa

Jesús Janeiro i María José Campanario han decebut els seus fills

El futur mediàtic de Maria José Campanario segueix sent tota una incògnita . I és que tot i que l'arribada del petit Hugo els portava a prendre la decisió de no concedir més entrevistes ni de formar part de l'esfera mediàtica, l'odontòloga ha incomplert la promesa.

Campanario i Jesulín sorprenien a tots concedint una nova exclusiva a la seva revista de capçalera, ¡Hola! , cosa que tampoc li feia cap gràcia a la seva filla Julia. Tot i això, en aquesta ocasió posaven sols i evitaven compartir imatges del nounat, cosa que hauria revalorat l'entrevista en gairebé 100.000 euros.

La dona de Jesulín de Ubrique fa més de sis mesos que no fa cap mena de declaració als mitjans. Des que es va conèixer que la María José estava embarassada, la premsa ha fet tot el possible per captar alguna declaració, però ha estat pràcticament impossible.

Fins i tot es va arribar a esperar una exclusiva a la seva revista de capçalera, però el matrimoni va optar per no fer-la, i portar l'embaràs en la intimitat més absoluta. Aquesta nova actitud davant de la premsa feia pensar que possiblement la mare de Julia Janeiro vol desaparèixer de l'ull públic.

María José Campanario i Jesulín
María José Campanario i Jesulín podrien abandonar el món mediàtic | MEDIASET

 

Una amiga íntima de María José Campanario ho ha explicat tot

Socialité revelava que una amiga molt propera a l'odontòloga s'hauria posat en contacte amb el programa a través d'uns missatges de textos molt reveladors: «Maria José Campanario es vol retirar per sempre de la televisió i de la premsa. Vol posar fi a la seva relació amb els mitjans i no vol sortir més a la televisió», explicava aquesta persona propera a l'entorn familiar de Campanario.

A partir d'ara, el que Campanario cerca és «viure allunyada de tot i gaudir del seu fill i de la seva família». Per això les impactants exclusives i entrevistes haurien arribat al final. Ara, Maria José estaria centrada únicament en la seva família i en la cura del petit Hugo. I és que es tracta d'una decisió premeditada que s'hauria estat gestant durant mesos.

Imatge de Jesulín de Ubrique i María José Campanario.
María José Campanario no tornarà a concedir entrevistes | Europa Press

«No vol saber res de la televisió i, per tant, fer-ne una exclusiva seria una contradicció. Així doncs, ha decidit tallar en sec. No tornarà a parlar més amb la premsa», revelava l'amiga de María José Campanario, assegurant que és una decisió inamovible.

L'arribada d'Hugo el passat mes de juny ha portat grans canvis a la família. A més, María José feia els 43 anys abans de l'arribada del petit. A les poques declaracions que va recollir la premsa, la dona de Jesulín explicava: «És un miracle» . Una breu declaració que ja precedia el nou canvi d'actitud de María José davant dels mitjans de comunicació.

Julia Janeiro, convertida en tota una influencer

Encara que María José hagi decidit abandonar la vida mediàtica, tot indica que més aviat li ha passat el testimoni a la seva filla Julia Janeiro, o 'Juls', com es fa dir a Instagram. La jove acumula més de 230k seguidors a la xarxa social, on no dubta a mostrar la seva increïble vida cada dia. Restaurants de luxe, hotels exclusius o fotos molt romàntiques amb el seu xicot, el futbolista Tommy Rossi.

La filla de Jesulín i María José sembla no tenir cap problema a mostrar la seva ostentosa vida a través de les xarxes socials. Tot i això, no sembla sentir-se igual de còmoda quan li'n pregunten els periodistes. En la més recent topada amb la premsa que ha tingut, la jove va mostrar una actitud molt altiva.

Un periodista li preguntava pel carrer: «Hola, Julia, no et volem molestar, simplement, com estàs?». A això, la jove influencer va respondre de manera contundent: «Si no em voleu molestar, ja us en podeu anar.  Jo no he venut res, per tant a mi em podeu deixar en pau».

I tot i que el reporter li va insistir que la respectarien, Julia no va cedir: «Sí, ja veig, ja veig com respecteu... No respecteu ningú, això és el que us passa. No us contestaré a res», va respondre de manera contundent.

Sembla que Juls no se sent igual de còmoda quan li pregunten per la seva vida, la mateixa vida que mostra diàriament a les seves xarxes socials.