Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla d'Amelia Bono

Amelia Bono, enxampada en actitud delicada mentre Manuel Martos intenta recuperar-la

Amelia Bono marxa sense el seu marit quan ningú s'ho esperava

Amelia Bono està esprement al màxim les vacances d'estiu després que el passat mes de juny donés una de les millors notícies a nivell personal dels últims temps. Una novetat que feia un gir a la seva vida després de passar uns mesos d'intranquil·litat familiar. I que era coneguda pels milers de seguidors de la coneguda 'instagramer'.

I és que la filla de l'exministre de Defensa, José Bono, anunciava el mes de juny que havia recuperat l'amor. Allò que ella desitjava s'havia produït i tenia a veure amb qui havia estat el seu marit durant l'última dècada i amb qui va tenir quatre fills.

Foto d'Amelia Bono i Manuel Martos amb els seus fills de vacances a Eivissa.
Manuel Martos i Amelia Bono, de vacances, fa tot just unes setmanes | GTRES

Recordem que Manuel Martos i Amelia Bono van prendre la decisió de separar-se a l'estiu del 2021 i aquesta va ser una notícia que va deixar tothom sense paraules. I és que, la veritat, es creia, des de fa temps, que aquest era un dels matrimonis més sòlids del panorama nacional.

Amelia Bono, enxampada en actitud delicada quan Manuel Martos no la veu

Però res més lluny de la realitat, després que Amelia i Manuel donessin aquest inesperat cop a tots els seus seguidors, finalment, mesos després ha triomfat l'amor entre ells per a una estabilitat més gran de la seva família.

El cas és que, durant el gairebé any sencer que van estar tècnicament separats, tots dos s'han vist pel bé dels seus fills. Tot i això, molts rumors ja apuntaven que la situació es podia reconduir amb el pas del temps.

Finalment va ser així i a l'inici de l'estiu tots dos revelaven de manera emocionada que tornaven a estar junts i ho celebraven de la millor manera. I ho feien com més els agrada: viatjant per diversos punts de la geografia espanyola, inclosa l'illa d'Eivissa.

Amelia Bono
Amelia Bono se n'ha anat sense avís previ| GTRES

La 'influencer' se'n va sense el seu marit a primera hora del matí

La realitat és que tots dos s'han trobat a faltar massa i el primer estiu després de la reconciliació que passen amb els seus fills l'han aprofitat moltíssim. Així ho hem pogut veure a les seves xarxes socials, especialment a les de la 'influencer'.

La dona de Manuel Martos no ha parat de viatjar amb l'exjurat d'OT des que tornessin a estar junts. El cas és que han estat a les Balears, a les Ries Baixes, i han tornat de nou a la costa mediterrània en els darrers dies.

La veritat és que no sabem en quin punt determinat del sud d'Espanya hi ha el matrimoni al costat dels seus fills. Però, Amelia Bono ja ha publicat diverses fotografies on es pot comprovar l'estat de felicitat que està gaudint.

«Tot esforç sempre té recompensa»

Fa només 24 hores, Amelia Bono publicava un 'post' força cridaner. En aquest, posava de manifest que no només s'està dedicant a relaxar-se i a gaudir dels plaers de l'estiu espanyol durant aquestes vacances.

També és habitual que Amelia surti a córrer a primera hora del matí per la primera línia de platja. I aquest diumenge veia bé publicar un vídeo en què se la veu patint de valent, però esforçant-se el més possible. I ho feia per mantenir un cos sa, encara que estiguem en el període estival.

«Em sento tan bé quan acabo d'entrenar, tot esforç sempre té recompensa», deia el missatge d'Amelia Bono. Un vídeo a les seves xarxes socials que s'ha omplert de 'likes' i de comentaris lloant l'esforç que ha fet la filla de José Bono.