Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Mario Vaquerizo posant a un photocall

Mario Vaquerizo decideix fer el pas i explica en quina situació es troba el bebè

Mario apareix en una imatge que pocs coneixien i ha tornat a fer parlar molt

Mario Vaquerizo viu un estiu intens, com a ell li agrada. Ell i la seva dona coincideixen poc aquestes setmanes en què la calor estreny. Són mesos de feina, ja que aprofiten la temporada de concerts al màxim, ell amb Nancys Rubias, ella amb Fangoria.

Aquest cap de setmana sí que s'han pogut relaxar a casa seva a la Sierra i s'han adonat de com estan de bé junts. A la piscina, abraçats i gaudint d'unes hores de descans, Mario Vaquerizo i la seva dona demostren que els rumors de ruptura eren només això, rumors.

Han passat temporades una mica distanciats i, a principis d'aquest any, sí que hi va haver alguns desacords que van fer perillar la relació. Per sort, han fet les paus i continuen tan enamorats com sempre. L'última foto que han fet pública del seu àlbum familiar així ho demostra.

El bebè que surt a la instantània ha fet embogir els fans de la parella i el comentari de Mario Vaquerizo ha fet parlar molt.

Mario Vaquerizo apareix com el bebè que pocs coneixien

Mario Vaquerizo és un personatge molt familiar i a qui li encanten les tradicions. Així doncs, després d'aquesta imatge frívola i desimbolta, hi ha un ésser molt espiritual, familiar i arrelat a les tradicions.

També la seva dona, encara que una mica més liberal i de creences menys profundes, està a favor d'una vida familiar i tranquil·la amb els seus éssers més estimats. Tots dos són uns grans fans d'Instagram i el seu ritme de publicacions és força elevat. Aquest és el motiu perquè comparteixin sovint fotos molt variades, algunes procedents dels seus àlbums familiars.

Alaska ha estat la que ha compartit la foto d'un bebè 'innocent' el dia del seu bateig. Es tracta de Mario Vaquerizo, amb pocs mesos de vida i amb els seus pares, mentre el mossèn li fa el senyal de la Santa Creu. La cerimònia va tenir lloc a l'església de Santa María la Antigua a Vicálvaro, el barri on va néixer i viure Mario.

La publicació del bebè, que més tard es convertiria en Nancy Anoréxica (l'alter ego de Mario al seu grup musical), té a veure amb el fet que aquesta parròquia ha estat catalogada ara com a bé d'interès cultural de la Comunitat de Madrid.

Molts han comentat la foto, destacant com era de guapo el bebè o algunes anècdotes sobre el temple. Vaquerizo mateix ha reaccionat a la foto amb un «Visca aquesta aigua i tu, el meu amor».

Mario Vaquerizo
Mario Vaquerizo és un home molt familiar i amb creences religioses molt profundes. | Arxiu
 

L'altre bebè que va trencar el cor de Mario

Mario Vaquerizo i Alaska han fet d'Instagram el seu àlbum familiar, una caixa de records que combina moments presents i passats de la seva vida. Una de les últimes publicacions tant de Mario com d'Alaska fa referència a Ángel, el germà gran de Mario, mort en un accident de moto.

«Sempre exercint com el millor germà gran del món. Ja són 18 anys des que te'n vas anar», li dedica. Alaska va optar per una foto d'Ángel quan era un bebè, amb els seus pares, tots feliços i somrients.

«Ángel sempre està als nostres cors, però el 8 d'agost marca aquesta data en què va marxar. Sempre poso una foto d'aquell home maco que vaig conèixer, però avui porto aquí el nen que també va ser».

Serà l'edat, però Alaska publica cada cop més de records del passat, per continuar vivint el present i mirar cap al futur. Fa també pocs dies recordava la seva àvia Caridad Godoy, que «se'n va anar un 14 d'agost cap a una altra dimensió i des de llavors la trobo a faltar cada dia».