Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Manuel el cordobés i Virginia Troconis

Manuel Díaz, preocupat en comprovar que han filtrat el missatge íntim de la seva dona

El torero ha rebut una grata sorpresa després de la seva triomfal correguda de bous

Manuel Díaz 'El Cordobés' està passant  un estiu de somni envoltat de tots els seus éssers estimats. Tot i que ha passat la major part del temps a casa seva, tampoc se li ha oblidat aprofitar els dies assolellats i de calor per desplaçar-se fins a la platja.

Això sí, aquests breus dies de descans han servit perquè el torero recarregui les piles i torni amb més força que mai al món de la tauromàquia. I és que, després d'una temporada allunyat de la seva passió, per fi aquest any ha estat l'indicat per tornar a exercir la seva professió.

D'aquesta manera, el vostre estiu s'està resumint en cites a la platja i torejant. Justament, el pare d'Alba Díaz va assistir a la Goyesca d'Antequera, on va triomfar considerablement. Aquest va ser un pla que, com calia esperar, no es va poder perdre la seva dona, Virginia Troconis, que, a més, va dedicar públicament el seu amor pel torero.

Imatge de Manuel Díaz, 'El Cordobés'.
Manuel Díaz ha rebut un missatge que l'ha agafat per sorpresa | Europa Press

 

Manuel Díaz 'El Cordobés' rep una emotiva dedicatòria de la seva dona

Sens dubte, ahir, 21 d'agost, va ser un dia molt especial per a Manuel Díaz 'El Cordobés'. I és que no només va ser elogiat pel seu paper a la correguda de bous a la Goyesca d'Antequera, sinó que també va rebre una grata sorpresa per part de la seva dona.

Sens dubte, el matrimoni entre el torero i Virginia Troconis és un dels més consolidats del nostre país. Després de gairebé dues dècades junts, la parella encara se segueix professant el mateix amor de manera pública. Així mateix, els seus seguidors respectius d'Instagram són testimonis dels nombrosos missatges d'afecte que es dediquen l'un a l'altre.

Una d'elles va ser el mes de febrer passat, quan tots dos celebraven amb magnificència el seu aniversari. «Per molts anys,vida meva», escrivia la veneçolana. «Al teu costat tots els dies tenen un motiu per ser celebrats, però avui especialment. Avui tenim una cosa gran a celebrar. 18 anys de matrimoni no es compleixen cada dia. Feliç aniversari, amor meu», comentava per la seva banda Manuel Díaz.

Cal recordar que els enamorats es van casar l'any 2004 a València (Veneçuela), terra natal de Virginia Troconis. I, durant tots aquests anys, han aconseguit mantenir viva la flama de l'amor.

Aquest cap de setmana, l'exmarit de Vicky Martín Berrocal ha estat a Màlaga amb motiu de la seva participació en la Goyesca d'Antequera. Allà, s'ha retrobat amb la veneçolana, de qui havia estat allunyat durant dues setmanes per motius de feina.

Així mateix, Virginia Troconis es trobava entre el públic plena de nervis i atenta a tots els passos del marit. Per sort, la correguda de bous va sortir perfectament i, quan va acabar, va ser tan gran la felicitat que sentia la veneçolana, que no va dubtar a dedicar-li un missatge d'amor.

El detall l'ha fet a través del seu perfil d'Instagram, on el text que ha escrit, també ha estat acompanyat per una imatge d''El Cordobés' durant la volta.

«Que bonic cada cop que et veig, que et tinc a prop, despertis en mi tants sentiments bonics...», començava escrivint. «Ahir després de gairebé dues setmanes sense estar amb tu em vaig sentir tan afortunada pel que hem format, de veure que la nostra relació és molt forta i que ens necessitem», afegia.

Virginia Troconis
Captura de les històries de Virginia Troconis del missatge que li ha dedicat a la seva ànima bessona | INSTAGRAM: @VIRTROCONIS

«Tu i jo som un», tancava. Sens dubte, una emotiva mostra d'amor que la dona del torero li ha volgut fer.

La història d'amor entre Manuel Díaz 'El Cordobés' i Virginia Troconis

Sens dubte, tot indica que el matrimoni continua enamorat com el primer dia. De fet, l'amor entre ells dos va sorgir a primera vista i en una etapa difícil per a Virginia Troconis, ja que feia poc que havia mort el seu xicot des de feia 4 anys. Tot i això, Troconis ha assegurat a Lazos de sangre que realment el seu marit li «va tornar les ganes de riure, de viure i de ser feliç».

Va ser llavors quan tots dos van començar a tenir una bonica amistat fins que, finalment, van fer un pas més enllà en la seva relació. «La vaig convidar a venir per Nadal, va venir i es va tornar a Veneçuela. Va tornar al març i ja es va quedar», comentava sobre això el pare d'Alba Díaz.

Malgrat aquesta dura època que va travessar Virginia Troconis, a mesura que es va anar acostumant a la vida a Espanya, va aconseguir aquesta felicitat que tant va anhelar. «Tenim una família molt bonica», deia el torero.

«Compartim el dia a dia i en aquest aprenentatge seguim. Jo sempre dic que la meva millor part és Virginia», confessava emocionat.