IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Jesús Calleja, indignat en ser testimoni de sis incendis a la muntanya

El presentador lleonès estava fent un recorregut en bicicleta amb un amic quan van trobar-se les flames que van apagar immediatament

Jesús Calleja davant d'un focus d'incendi
Jesús Calleja davant d'un focus d'incendi | TWITTER

L’última notícia del presentador Jesús Calleja no ha tingut lloc en un dels seus continguts televisius. Mentre gaudia d’una agradable aventura en bicicleta amb un amic pels boscos de Lleó, el col·laborador de Cuatro explica que va viure una experiència totalment surrealista, ja que va haver d’enfrontar-se a focs d’incendi.

El presentador fa pública la seva indignació

Sent una de les personalitats més aventureres de la televisió, el seu recorregut en bicicleta va patir un gir inesperat tant per ell com pel seu amic. Ambdós ciclistes van trobar-se de sobte amb sis focus d’incendi, i van saber actuar ràpidament per apagar les flames.

Molt indignat i afligit, Jesús Calleja va voler compartir l’experiència amb els seus seguidors de Twitter: «Mireu el que acabem de veure. Algú ha encès aquí el bosc, al costat de l’autovia, i hem intentat apagar-lo. Està fet expressament, fixeu-vos que han fet un matoll de branques. Com pot haver-hi gent tan malvada? Així comencen els incendis».

El presentador continuava el seu relat explicant que eren un total de sis focus d’incendi estratègicament col·locats per causar una catàstrofe el més gran possible. Per sort, els dos ciclistes van passar-hi a prop i van aconseguir sufocar-los abans que provoquessin danys majors.

«Estava amb el meu amic Yesbil en bici i ens hem trobat amb 6 focus d’incendi perfectament organitzat, faria 15 minuts que els van encendre. Hem arribat a temps i hem pogut sufocar tots els intents d’incendi dels dos costats, just quan estava començant un incendi potent», explicava el lleonès.

Calleja ha volgut afegir una dura advertència per als piròmans: «Sous dels éssers més menyspreables. Aquest bosc s’ha salvat, però que sapigueu els piròmans que us estem vigilant. Tard o d’hora caureu tots», manifestava amb molta ràbia l’excursionista.

Tornarem a veure 'Planeta Calleja' amb nous convidats

A més de les seves excursions durant les estones lliures, Jesús Calleja ja compta amb una nova convidada a 'Planeta Calleja' que l’acompanyarà a l’illa volcànica d’Estromboli, l’actriu Malena Alterio.

Els dos aventurers intentaran escalar aquest famós volcà juntament amb Laura Pamplona, una de les actrius més conegudes de la sèrie 'Aquí no hay quien viva', tal com ha relatat el presentador a través del seu Twitter.

L’abandonament del Dakar

L’ensurt que va patir Calleja el passat mes de gener en el rally Dakar el va obligar a no seguir dins la competició. Tot i que ja està recuperat del succés, el seu copilot, Eduardo Blanco, va haver de sotmetre’s a atenció mèdica després que el seu vehicle, un Toyota Hilux, bolqués enmig del desert peruà.

«Sentim dir-vos que avui el desert ens ha guanyat i estem fora de carrera... una duna enrevessada s’ha tragat el cotxe i no l’hem pogut arreglar. Estem bé tot i que per protocol al meu copilot li faran proves mèdiques».

El presentador va confessar després de l’accident que aquesta és un dels reptes més difícils als que s’ha hagut d’enfrontar: «possiblement són les dunes més difícil del planeta».


Comentaris

envia el comentari