IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Jorge Javier Vázquez, ingressat d'urgència a l'hospital

El presentador de Telecinco ha suspès la funció de la seva obra de teatre que havia de tenir lloc aquest diumenge a Navarra per «indisposició»

Jorge Javier Vázquez torna a protagonitzar una polèmica
Jorge Javier Vázquez es troba ingressat a l'hospital de Tudela, a Navarra | TELECINCO

Jorge Javier Vázquez té problemes de salut. El conegut presentador de Telecincova ingressar dissabte a l'hospital de Tudela, a Navarra, on tenia prevista per diumenge una funció de l'obra de teatre que interpreta actualment i que es va suspendre per la seva «indisposició». Ho apuntava en un comunicat 'Laboratorio de la Voz Producciones', companyia encarregada del projecte, amb el qual l'Ajuntament de Tudela n'anunciava la cancel·lació temporal. 

La productora ha assegurat que «en breu» indicarà una nova data per a la funció i, per tant, es preveu que Jorge Javier es reincorpori aviat als escenaris. De moment, sense més detalls sobre el seu estat, tothom està pendent de si presentarà o no 'GH DÚO' aquesta setmana.

Presentarà 'GH DÚO' aquesta setmana?

Tot i la informació oficial que arriba a través de la productora, serà l'aparició, o la no aparició del presentador al plató de Telecinco per presentar 'GH DÚO' aquesta setmana, el gran indicador que desvelarà novetats sobre l'avenç del seu estat de salut. 

Poc abans que es conegués el seu ingrés hospitalari, Jorge Javier va fer una enèrgica publicació a Twitter, mostrant-se orgullós de treballar diàriament i en la qual no es podia entreveure que, un dia després, l'obra de teatre que preparava s'hauria de suspendre

Sense pèls a la llengua, sempre a l'ull de l'huracà

Jorge Javier Vázquez és conegut per no ser imparcial amb les seves opinions i sovint fer comentaris de caràcter polític, un fet que desaprova l’audiència que el segueix. El presentador de Telecinco va tornar a ser fa poc el protagonista d’una forta polèmica, després d'haver declarat públicament a favor d’Antonio Tejado, un dels nominats de 'GH DÚO' juntament amb Carolina Sobe i Juan Miguel.

Sabent perfectament que la seva opinió arriba una multitud de públic, Jorge va aprofitar el seu poder mediàtic per realitzar un al·legat a favor del concursant: «Antonio Tejado és trampós, mentider, manipulador, bromista, divertit, barrilaire, simpàtic i molt sexual»


Comentaris

envia el comentari