IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Terelu Campos, preocupada: «No tindré parella mai més»

La periodista assumeix, en una entrevista a la revista ‘Diez Minutos’, que no es veu en cap relació sentimental tot i trobar-se en la recta final de la seva recuperació

Terelu Campos s'ha sincerat dient que no tindrà parella mai més
Terelu Campos s'ha sincerat dient que no tindrà parella mai més | TELECINCO

Terelu Campos ha concedit una entrevista a la revista ‘Diez Minutos’ per tractar diferents aspectes de la seva vida personal. La periodista, que es troba a Màlaga recuperant-se de la seva malaltia, ha volgut compartir públicament les seves sensacions i el seu actual estat de salut, després que el passat mes d’octubre li van fer una doble mastectomia i que encara té pendent una altra operació.

Terelu Campos creu que no tornarà a tenir parella

La filla de María Teresa Campos ha començat l’entrevista parlant sobre les seves relacions sentimentals, admetent que fa quatre anys que no té parella i preveient que aquesta situació no variarà: «En un futur em veig sola. Sola però assumint que estic aquí i gràcies a Déu segueix vivint. He decidit, i ho tinc molt clar, que no tindré parella mai més. Crec que, en aquest sentit, la meva vida s’ha acabat».

Terelu Campos, portada de la revista 'Diez Minutos'
Terelu Campos, portada de la revista 'Diez Minutos' | 'Diez Minutos'

Es troba a la recta final de la recuperació

I és que la periodista ha patit molt amb aquest segon càncer que ha patit i té molt clar que li costarà molt esforç tornar a sentir-se com abans: «Definiria aquests mesos amb la paraula calvari. Ha estat molt dur. Hi ha hagut moments en els quals vaig pensar que no podria amb això. Després d’una experiència així, jo crec que mai tornes a ser la mateixa, malgrat que una es pugui recuperar i que tot hagi sortit bé».

Tot i això, Terelu ha volgut mostrar la seva cara més simpàtica i optimista, quan admetia que es troba al final d’aquest llarg procés de recuperació: «Em queda una operació. És una cosa menor, simplement treure’m greix de l’abdomen, que és l’únic lloc en què em queda, per posar-la al pit. Mira! Mai vaig pensar que estar grassa m’aniria bé».

Terelu: «Alejandra és una bona persona»

La filla de María Teresa Campos ha aprofitat l’entrevista per parlar sobre algunes membres de la seva família. En primer lloc, ha valorat la suposada tornada als platós de televisió de la seva mare: «Teresa està una mica molesta perquè la gent es pugui pensar que ella ha marxat. Però no ha marxat. És més, tornarà. I espero que en poc temps, ho veieu. La meva mare en aquests moments no havia de demostrar res a ningú».

Alejandra Rubio, filla de Terelu, és una bona persona i solidària
Alejandra Rubio, filla de Terelu, és una bona persona i solidària | INSTAGRAM

 

A més, també ha tingut paraules per la seva filla, Alejandra Rubio, de qui ha dit el següent: «Alejandra per a mi sempre serà el meu bebè. El pitjor és que a vegades té un caràcter... Perquè jo tinc un caràcter una mica dolent, però després no sóc ningú, tot em passa per alt en 25 segons, però ella és més rancorosa. En aquest aspecte, ha sortit més al seu pare, sempre ho dic i vagi per davant que també té coses boníssimes d’ell».

Terelu ha seguit lloant a la seva filla, de qui afirma que és una gran persona: «Alejandra és una bona persona i solidària, compromesa amb els seus amics. Jo crec que això és el millor que ha tret de mi i això mateix, és el millor que tinc jo».


Comentaris

envia el comentari