Jesús Mariñas i Ana Rosa Quintana

Jesús Mariñas confirma les sospites sobre la salut d'Ana Rosa Quintana

Jesús Mariñas ha parlat sobre la seva companya de professió

Jesús Mariñas no està passant per un dels seus millors moments. El passat 31 de març, aquest conegut periodista va ser ingressat a l'Hospital Ramon y Cajal de Madrid després de patir diversos problemes de salut derivats del càncer de bufeta que pateix des de fa un temps.

I, malgrat que al principi tot apuntava a que es tractaven de males notícies per al comunicador, afortunadament, es troba molt millor.

Jesús Mariñas somrient
Jesús Mariñas continua ingressat a l'Hospital Ramón y Cajal de Madrid | Europa Press

Tant és així que, malgrat el seu estat de salut delicat, aquest home de 79 anys ha tingut temps per comentar alguns dels principals temes d'actualitat de la premsa rosa del nostre país.

Ara, Jesús Mariñas ha fet una confessió sobre l'estat de salut actual de la seva companya de professió i amiga, Ana Rosa Quintana.

El passat 2 de novembre, 'la reina dels matins' va anunciar que abandonava el seu lloc de feina de manera indefinida per sotmetre's a un tractament contra aquest càncer de mama que ha posat en perill la seva vida.

Primer pla d'Ana Rosa Quintana amb ulleres de sol.
Jesús Mariñas parla d'Ana Rosa | Europa Press

«M'he d'acomiadar per una temporada perquè m'han detectat un carcinoma en una mama. Afortunadament, està localitzat i no hi ha metàstasi, però requereix un tractament intens que em mantindrà allunyada d'aquest plató i d'aquests companys, que també són la meva família», va anunciar davant de tots els teleespectadors de Telecinco.

Tot i haver passat els pitjors cinc mesos de la seva vida, tot apunta que el patiment de la presentadora és a punt d'acabar. I és que, en pocs dies, se sotmetrà a una intervenció quirúrgica per eliminar, definitivament, qualsevol resta de la seva malaltia.

▶️ Susanna Griso se sincera y admite el problema que sufre cada día

Jesús Mariñas mostra la seva admiració per Ana Rosa Quintana

Jesús Mariñas se sent amb forces. Després d'aquest ensurt que el va portar directe a urgències, el periodista del cor va tornant, de mica en mica, a la rutina diària. I malgrat que sap que és un procés llarg, no està disposat a rendir-se

Per a aquest professional de la comunicació, la figura d'Ana Rosa ha estat una gran font d'inspiració. I és que tots dos es troben lluitant contra un càncer, i això els ha unit més que mai.

A les seves cròniques de Verdades piadosas, publicades a la revista Diez Minutos, Jesús Mariñas ha volgut donar algunes dades sobre l'actual estat de salut de la seva companya de professió.

Jesús Mariñas seriós
Jesús Mariñas té unes paraules boniques per 'la reina dels matins' | Mediaset

A aquests dos grans de la premsa del cor hi ha una cosa que els uneix, i no són les seves respectives malalties. Per al comunicador, la presentadora de El programa de AR ha esdevingut tot un model que cal seguir.

I és que el que més admira Jesús Mariñas de la seva companya és la lleialtat a l'hora de defensar els seus ideals o pensaments. Per això, no s'estranya que estigui rebent tant de suport i afecte.

«Ana Rosa, sempre positiva i generosa amb la gent, ara està recollint l'afecte que li professa el seu públic, actors, polítics, escriptors, esportistes. Tothom l'estima i li demostra», ha escrit el periodista.

Per a Jesús Mariñas, Ana Rosa representa tota «una escola» de periodistes, és a dir, una forma de treball al món de la comunicació. «Del seu periodisme m'agrada la naturalitat que sempre imprimeix amb la seva manera de fer, fet que constitueix una autèntica mostra de caràcter i temperament».