Jesús Mariñas

Jesús Mariñas va deixar una herència milionària que el seu vidu gaudeix amb una altra

Elio Valderrama, que va ser marit del gallec, ha comptat amb el suport d'una persona molt especial per a ell

Sens dubte, Jesús Mariñas és recordat, entre molts altres aspectes, per ser un dels veterans de la premsa del cor. Encara que els seus primers passos els va fer lluny d'aquest món, per descomptat, el periodista va acabar saltant a la fama quan va començar a exercir de col·laborador a l'exitós programa Tómbola.

Va ser allà on es va convertir en un dels tertulians més imprescindibles de tota la crònica social. Tant va ser així que va col·laborar en molts espais televisius, entre ells, Sálvame, Qué tiempo tan feliz i, en els darrers anys, Espejo Público.

Tot i això, la seva carrera televisiva va donar per finalitzada quan li van detectar càncer de bufeta l'octubre del 2021. Va ser allà quan va desaparèixer del focus mediàtic i va portar el seu tractament des de la màxima discreció. Finalment, després de mesos lluitant contra aquesta malaltia, el mes de maig passat, Jesús Mariñas va morir, deixant desolat a tot el món del periodisme del cor i al seu marit, Elio Valderrama.

Justament, en relació amb aquest últim, la veritat és que el veneçolà està passant una dura època després de morir la seva mitja taronja. Això sí, qui va ser parella de Jesús Mariñas no ha dubtat a donar-se suport en una dona molt especial per a ell.

Elio i Jesús Mariñas
El periodista i el fotògraf feia més de tres dècades que estaven junts | Xarxes Socials

Elio Valderrama s'està recolzant en algú molt especial

El 10 de maig del 2022, Jesús Mariñas perdia la seva batalla contra el càncer als seus 79 anys. Sens dubte, va ser una notícia summament dura que va commocionar tot el nostre país. Les seves innombrables participacions en diferents formats van fer-ne una consolidada carrera a la televisió i, a més a més, va aconseguir guanyar-se l'afecte dels teleespectadors.

Com era d'esperar, tot seguit, després de conèixer-se la tràgica notícia, molts companys i amics del gallec van decidir acomiadar-se'n públicament. També ho va fer el seu marit, Elio Valderrama, amb qui portava, ni més ni menys, que 32 anys de relació i 6 de casats.

«Bon viatge, el meu estimat Jesús. Saps que t'estimo un munt, imagino que estaràs a Goa amb San Francisco Javier. Per cert, mare meva, quina sorpresa la d'ahir a la nit, molt bonica. Una forta abraçada, i que Déu et protegeixi», escrivia al seu perfil d'Instagram al costat d'una imatge amb el periodista.

La veritat és que per al fotògraf, aquests mesos, han estat summament difícils perquè no pot evitar recordar a qui va ser la seva parella durant anys. Justament, el seu voltant més proper va revelar que al que va ser marit de Jesús Mariñas «no li està resultant fàcil fer-se a la nova vida, aquest estiu ha estat especialment dur per a ell».

«És el primer estiu que passa sense Jesús i el primer en què ha hagut de pensar només en ell», explicaven.

Això sí, pel que s'ha pogut veure a les instantànies que ha publicat Elio Valderrama, s'està recolzant en els amics de qui va ser el seu marit. Entre aquest grup d'amistats hi ha Paloma Barrientos, Beatriz Cortázar i Belén Rodríguez.

Foto de Elio Valderrama i Jesús Mariñas
Jesús Mariñas va estar ben acompanyat fins al final | Xarxes Socials

Tot i això, el vidu de Jesús Mariñas no només s'està refugiant en els excompanys de professió de la seva parella, sinó també en una altra persona que és molt especial per a ell. Diumenge passat, 18 de setembre, el fotògraf va rebre la visita de la seva neboda Elena, que va venir des de Veneçuela.

«Benvinguda, Elena. La meva neboda més gran després de moltíssims anys», escrivia Elio amb una imatge d'ell feliçment al costat del seu familiar.

▶️ Vídeo del dia

L'envejable herència de Jesús Mariñas

Des que va morir Jesús Mariñas, s'ha parlat molt de l'herència que li hauria deixat el periodista a qui va ser l'amor de la seva vida, Elio Valderrama. La veritat és que, encara que no se sap amb certesa el seu valor aproximat, si ens podem fer una idea amb què guanyava de sou el gallec setmanalment.

Segons El Español, el cronista s'embutxacava un total de 17 mil euros per setmana per cadascuna de les intervencions que feia a la televisió, més les exclusives. D'aquesta manera, no hi ha cap dubte que el gallec posseïa un gran patrimoni econòmic que, ara, ha heretat, evidentment, el que va ser el seu company de vida.