Muntatge de Gerard Piqué amb Clara Chía.

Clara Chía aconsegueix amb pocs mesos amb Piqué allò que tant agradava a Shakira

Piqué i Clara Chía, enxampats fent un pla que el central del Barça havia fet moltes vegades amb Shakira

Ja no hi ha volta de full. Gerard Piqué ja fa la seva i Shakira ja ha passat a un discret segon pla. El futbolista té clar que el seu futur té nom i cognom: Clara Chía Martí. Mesos després de confirmar la seva separació, Piqué i la cantant colombiana es troben en una fase final que qui sap si podria ser l'avantsala d'un dels judicis més mediàtics de la història. 

Mentre això no arriba, però, el central català es refugia amb la seva jove parella. Així ho han demostrat, de fet, unes imatges captades a París on s'hi pot veure a Gerard Piqué gaudint d'un sopar romàntic amb Clara Chía en un luxós restaurant de la ciutat de l'amor. 

Una ciutat, precisament, que tenia Shakira enamorada. Piqué no ha trobat millor espai per celebrar el seu 'nou amor' amb Clara Chía que la ciutat on havia viatjat tantes i tantes vegades amb Shakira

París, el territori Shakira que ara trepitja Clara Chía

Sense anar més lluny, Piqué i Shakira ja havien estat a París l'any 2011 per a celebrar la Champions League que el central acabava de guanyar amb el Barça de Guardiola. Però l'idil·li amb París de Piqué i Shakira no es va acabar aquí. 

De fet, París es va convertir en un dels habituals de Nadal a casa de Piqué i Shakira. L'any 2013 i l'any 2015, la parella va decidir viatjar a la capital de França per a celebrar el Nadal. El seu amor passava aquells anys pel seu millor moment i què millor la màgia de París per a celebrar-ho. 

Ara, doncs, Piqué ha decidit fer un canvi de cromos. París continua sent una ciutat fetitxe, sí; però ha decidit canviar-li tot el sentit. Bé, no ben bé el sentit, ja que l'amor continua sent-hi, però amb una parella diferent. 

Una ciutat fetitxe 

I és que, en fins a tres ocasions, s'ha documentat que Piqué i Shakira han estat a París. No seria d'estranyar, però, que hi haguessin viatjat en moltes altres ocasions.

El cert és que el viatge a París ha estat una petita treva en el complicat dia a dia de Piqué. Ara el central, que veu com ha passat a un segon pla a Can Barça, veu com la premsa del cor li publica un dia rere un altre les seves misèries. 

▶️ El vídeo de la setmana

I és que, si la setmana passada ja eren molts els qui especulaven que Piqué i Shakira no arribarien a un acord i haurien d'anar a judici, aquesta setmana Piqué l'ha encetat amb un nou calvari: han destapat que només 2 anys després de començar amb Shakira va tenir un afer amb la model Bar Refaeli.