Primer pla d'Ortega Cano amb la boca oberta

Ortega Cano confessa qui és la vertadera mare del seu fill i comença a plorar

Ortega Cano s'ha vist capficat en un delicat assumpte sobre el seu fill petit

Ortega Cano sembla que no aixeca el cap. Travessa problemes de salut, la seva imatge està sent seriosament qüestionada a la docu-sèrie de Rocío Carrasco i viu una forta crisi matrimonial. Una situació aquesta última que s'ha vist agreujada els darrers dies en revelar-se un fet relacionat amb el seu fill petit.

Sembla que el torero i la seva família, segons Kiko Jiménez, dubtaven que ell fos el pare del nen que té amb Ana María Aldón. Encara més, el xicot de Sofía Suescun argumenta que van fer alguna cosa per descobrir si portava la seva sang o no. I això ha provocat l'enuig de la seva dona, fent que el de Cartagena estigui sobrepassat i amb ganes de plorar.

Ortega Cano, al punt de mira després de la revelació del seu exgendre

El qui fos vidu de Rocío Jurado ha vist aquests dies que Kiko ha enviat un missatge molt dur a Ana María. Suposadament li explica que quan ell estava amb Gloria Camila va presenciar un moment familiar dantesc.

Presumptament va veure Ortega i la seva família qüestionar que ell fos el pare del petit José. Fins i tot s'ha deixat entreveure que van decidir prendre una prova biològica al menor per fer un estudi d'ADN i sortir de dubtes.

Pla de Kiko Jiménez al programa de Sábado Deluxe
Ortega Cano ha vist Kiko treure a la llum una situació realment compromesa | Telecinco

Aquesta informació ha provocat l'enuig del torero que trucava en directe a Ya es verano. Allà molt alterat va manifestar sobre el seu exgendre: «Quan vaig sentir les manifestacions d'aquest individu el vaig posar a les mans del meu advocat de confiança. Tot el que va dir és mentida, com el petó de Judes, i no sé com se li dona pàbul a una persona que és un farsant i que viu de la falsedat».

«No es pot especular amb una cosa que no és real i transformar en veritat i sense proves una fal·làcia mentidera. Espero i desitjo que se'ns respecti, és molt fàcil tirar per terra la vida de tota una família. No sé què hauré fet jo dolent en aquesta vida, però m'està costant tot molt i l'únic que he fet ha estat treballar».

I a tot això hi va afegir encara molt alterat: «No hi ha hagut cap reunió familiar com s'ha comentat. Encara que hagi d'entestar-ho tot, aquest paio va la presó».

Ortega Cano s'assabenta de l'enuig d'Ana María Aldón

El torero de Cartagena s'ha mostrat molt enutjat per tot el que ha passat, però no menys ho està la seva dona. Ana María Aldón decidia presentar-se a Ya es verano per exercir com a col·laboradora i, com no podia ser d'una altra manera, va parlar sobre els fets ocorreguts.

La primera cosa que deixava clara és que no ha llegit el missatge que li ha enviat Jiménez. Alhora, va confessar que aquesta setmana li explicarà el que ha passat al seu terapeuta i espera que aquest li indiqui si està preparada per descobrir el que aquell li exposa.

Foto d'Ortega Cano i Ana María Aldón
Ortega Cano és conscient del dolor d'Ana María pel que ha passat | Europa Press

Després, parlava de la possibilitat que sigui cert el que Kiko ha deixat caure. I ho va fer visiblement enfadada: «És un tema molt dolorós. Jo vaig preguntar ahir al meu marit sobre això i em va dir que el que s'explica no havia passat».

▶️ Vídeo del dia

Ortega Cano sap què farà la seva dona

Després de demanar públicament al col·laborador de Sálvame que li digui si Ortega Cano estava en aquesta suposada situació, Ana era molt clara. I és que va reconèixer que la família del torero es va qüestionar en el passat la paternitat del fill que tenen en comú.

I en aquest punt va manifestar: «En aquell moment vaig trobar a faltar que el meu marit sortís dient que era mentida que ell hagués demanat una prova d'ADN».

Foto d'Ortega Cano i Ana María Aldón amb el seu fill acabat de néixer.
Ortega Cano ha vist Ana ser molt dura sobre els dubtes de la paternitat del fill que tenen en comú | GTRES

«A mi no em cal veure la cara del meu fill fora del meu budell per saber qui és el pare. Si això es va fer, espero que s'hagin quedat tranquils. No es podria viure en una casa on fos capaç de fer això», deia contundent.

«En mans de qui està el meu fill quan jo surto de casa meva?», preguntava. Així mateix, deia que si descobreix que tot és cert: «Prendré totes les mesures i la primera serà anar a un advocat contra qui sigui. Si algú li ha posat una mà a sobre al meu fill per agafar-li un cabell o per ficar-li un escuradents a la boca sense el meu consentiment, prendré totes les mesures que calguin».

I després li llençava un 'zasca' a Ortega sobre la seva intervenció el dia anterior. Així, va exposar: «També cal defensar l'honor de la dona que tens al teu costat, però ja em defenso sola, vaig aprendre a fer-ho». Sense oblidar: «Soc igual de transparent que tu, però vaig fins on puc per no destruir ningú».